2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36149 بازدید | 193 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ریپورت دارین؟ وقتی پلاک نیست تشخیص ام اس هم اصولا مطرح نمیشه

اره والا خود دکتر هم دید گفت پلاک نیست در حد نقاط خیلی ریز التهابیه 

تو گردن مشکوک به پلاک بود که حتی اونم دکتر خودم رد کرد چون هیچ علامت فیزیکی اصلل نداشتم 

اتفاقا چند روز دیگه ان شا اللع می خوام ام ار ای دوم بدم 

خیلی دعام کنید ادم دل تو دلش نیست🥹🥹🥹

چه جوری براتون بفرستم چون عکس هست؟

اره والا خود دکتر هم دید گفت پلاک نیست در حد نقاط خیلی ریز التهابیه  تو گردن مشکوک به پلاک بود ...

من همه علایم ام اس رو دارم و چندین بار هم لرزش بدن و چشم و اکثرا سرگیجه دارم و سوزش بدن و خیلی علایم دیگ ک ناراحت میشم بگم دارم میمیرم از ناراحتی ام ار ای فردا میدم . چیکار کنم درس میشم؟؟😭😭😐😭

من همه علایم ام اس رو دارم و چندین بار هم لرزش بدن و چشم و اکثرا سرگیجه دارم و سوزش بدن و خیلی علایم ...

عزیزم اول اروم باش 

هر علامتی رو ربط نده 

اینا ممکنه از کمبود ویتامین های گروه ب هم باشه 

به چیزای خوب فکر کن 

و ازمایش هات رو بده 

یک دکتر طب سنتی خوب هم برو که طبع بدنت اصلاح بشه 

روی ارامش خودت و عزت نفس و اعتماد به نفس کار کن 

ان شا الله که هیچیت نیست بحق امام حسین(ع)

حتماااا دعاتون میکنم که شفای عاجل و کامل بگیرید  امیدت به خدا باشه عزیز❤️ شمام منو دعا کن گلم ...

حتما عزیزم ممنونم ازت ❤

ان شاءالله بحق ۵ تن آل عبا حاجتروا شین .

ن دارو ندادن بخاطر کرونا ازمایش نخاع رو عقب انداختم  گرما خیلی بیشتر میکنه مخصوصا خارش پوستمو ...

شرمنده میتونم باهاتون حرف بزنم میشه کمکم کنید 😭

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
سلام عزیزم چی شد بلاخره ام اس داشتی دارو مصرف کردی آیا

سلام اره شیش ماه که گذشت با ام ار ای بعدی پلاکای تو سرم بیشتر شد و شروع کردم دارو مصرف کردن اللن سه ساله دارو مصرف میکنم ولی خداروشکر هنوزم هیچ علائمی ندارم و بعد مصرف دارو تعداد پلاکای تو سرم دیگع زیاد نشدن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز