2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36149 بازدید | 193 پست
سلام عزیزم خوبی ان شاالله خوب باشی ام اس تون چیشد الان درچ حالید تقریبن شرایط مشابه شمارو دارم خواهش ...

سلام عزیزم 

بله من ام اس داشتم شیش ماه تحت نظر بودم ام ار ای دادم دوباره و پلاکای تو سرم زیاد شدن و‌مجبور شدم دارو مصرف کنم الان سه سالع دارو مصرف میکنم خداروشکر دیگه پلاکا زیاد نشدن هنوزم نه علائم جسمی دارم و نه حمله ای بهم دست داده دکتر هم گفتن وضعیتم خوبه و ثابت 

سوالی دارین بپرسین 

ببخشید چیشد مشکلتون چی بود میشه به منم بگید توروخدا

هیچی من شیش ماه تحت نظر بودم دوباره ام ار ای دادم و تعداد پلاکا زیاد شدع بود مجبور شدم شروع کنم دارو مصرف کردن الان سه ساله دارم دارو مصرف میکنم و هربارم که ام ار ای میدم خداروشکر دیگه تعداد پلاکا زیاد نشدن و حالم هم کاملا خوبه هیچ مشکلی ندارم 

اولش واقعا ترسیده بودم ولی الان که گذشته واقعا چیز خاصی نیس یه دارو مثل بقیه داروها مصرف میکنم همین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ام ار ای نخاع دادین ایا؟ صرفا وجود چند تا پلاک خاموش بدون تطابق با علایم بالینی ام اس رو تایید نمیکن ...

سلام لطفا کمک کنید .به خواهرم گفتن ام اس داره. یعنی مشکوک. شما میتونید ام آر رو ببینید .براتون بفرستم؟؟ ممنون اگه لطف کنید

اره حتما بفرستین من میتونم بخونم

میفرستم به خواهرم بگم برام بفرسته. علایم هم داره تاری دید ، نمیتونه کاراشو انجام بده گاهی میگه نمیتونم بلند بشم بیحالم. سرگیجه ،افت فشار، به شدت وزن کم کردن. 

السانا جان این جواب ام آر ای خواهرمه.  

سلام عزیزم ضایعات ماده سفید در ساب کورتیکال هر دو طرف سر دیده شده که واقعا نمیشع تشخیص قطعی ام اس گذاشت روش همین الان پیشنهاد من اینه ام ار ای نخاع با تزریق و بدون تزریق هم بدن این ضایعات ماده سفید ممکنه گاها علت های دیگه داشته باشه پیشنهاد دیگه ای که دارم تست vep هست اگر مثبت باشه vep تشخیص ام اس راحت تر هست اما در حد اطلاعاتم توضیح دادم خدمتتون ساب کورتیکال هم جای مهمی برای پلاک هست اما خوب میگم تستای تشخیصی بیشتری لازمه

اگه دکتری هم آشنا داری بهش نشون بده لطفا ممنون میشم .

کذوم شهرید اگر تهران هستین دکتر عظیمی و مقدسی و صحرایان 

اگر شیرازید دکتر پورصادق فلوشیپ ام اس هستن و دکتر خودم هم دکتر سارا اژدری هست 

سلام عزیزم ضایعات ماده سفید در ساب کورتیکال هر دو طرف سر دیده شده که واقعا نمیشع تشخیص قطعی ام اس گذ ...

خیلی ممنون از توضیحت. 

Vps از ام اس بیماری سختری هست؟؟منظورتون این بود؟

کذوم شهرید اگر تهران هستین دکتر عظیمی و مقدسی و صحرایان  اگر شیرازید دکتر پورصادق فلوشیپ ام اس ...

وآسه درمان و تشخیص میان تهران. ما همدان هستیم. بهترین دکتر کدومه، و نوبت دهیشون چطوره؟؟ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز