2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36149 بازدید | 193 پست
نه عزیزم vep نوار عصب چشم هست من خودمم درگیر هستم با این مشکل این تست رو دکتر باید برای خواهرتون بنو ...

ممنون مرسی که وقت گذاشتی. خواهرم و دعا کن ام اس نداشته باشه، اگه خودم درگیر بودم راحتر باهاش کنار میومدم. اما خواهرم اصلا روحیه نداره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون مرسی که وقت گذاشتی. خواهرم و دعا کن ام اس نداشته باشه، اگه خودم درگیر بودم راحتر باهاش کنار می ...

عزیزم ام اس بیماری بدی نیست اونجور کع فکز میکنید ما هم اولش ترسیدیم اما بعدش اطلاعاتمون زیاد شد

نه راحت باش هر سوالی داری بپرس 

من ندارم شماره دکتر عظیمی رو ولی سرچ کنید دکتر عظیمی فولوشیپ ام اس میاره بالا

خواهرتون چند سالشه

عزیزم ام اس بیماری بدی نیست اونجور کع فکز میکنید ما هم اولش ترسیدیم اما بعدش اطلاعاتمون زیاد شد نه ...

فولوشیپ ام اس میاره بالا یعنی چی؟؟

شما خودتون به این بیماری مبتلا هستی؟؟

بازم معذرت میخوام بابت سوال هام. 

عزیزم ام اس بیماری بدی نیست اونجور کع فکز میکنید ما هم اولش ترسیدیم اما بعدش اطلاعاتمون زیاد شد نه ...

اخ اخ اینقد فکر خواهرمو میکنم همه چیو قاطی کردم. ببخشید الان فهمیدم منظورتون چیه از بالا میاره 😊😁

فولوشیپ ام اس میاره بالا یعنی چی؟؟ شما خودتون به این بیماری مبتلا هستی؟؟ بازم معذرت میخوام بابت سو ...

من نه ام اس ندارم التهاب عصب چشم دارم ریسک ام اس داره اما خوب فعلا مجبوریم سر کنیم یکی از علایم ام اس هست البتع

من نه ام اس ندارم التهاب عصب چشم دارم ریسک ام اس داره اما خوب فعلا مجبوریم سر کنیم یکی از علایم ام ا ...

خداروشکر که ام اس نداری. 

میشه بیشتر بگی از این بیماریتون. چه علایمی داری، ممکنه خواهرم مثل شما باشه؟؟

ام آر دادی شما هم ؟؟ مایع سفید داخل مغزتون بوده. ؟ 

البته جسارتا این سؤال هارو میپرسم 🙏🙏

خداروشکر که ام اس نداری.  میشه بیشتر بگی از این بیماریتون. چه علایمی داری، ممکنه خواهرم مثل شم ...

من چشم راستم بینایش ۶۰ درصد از دست داد ام ار ای دادم از مغز و نخاع با تزریق و بی تزریق دادم فقط میگرن رو نشون داد یعنی ضایعه سفید داشتم یدونه اما مال میگرن بود انشالله که واسه خواهر شما هم بدون اهمیت بالینی باشه عزیزم 

سه جلسه کورتون تراپی شدم و بیناییم برگشت اما هنوز مثل روز اول نشده و شایدم نشه

راحت باش هز سوالی داشتی بپرس من مشکلی ندارم خوشحال میشم کمکی کرده باشم

من چشم راستم بینایش ۶۰ درصد از دست داد ام ار ای دادم از مغز و نخاع با تزریق و بی تزریق دادم فقط میگر ...

خیلی ممنون از لطفتون .مرسی که وقت گذاشتی. انشالله که سلامتی کاملتو به دست بیاری. لطفا خواهرمو دعا کنید

خیلی ممنون از لطفتون .مرسی که وقت گذاشتی. انشالله که سلامتی کاملتو به دست بیاری. لطفا خواهرمو دعا کن ...

زنده باشی عزیزم وظیفمه انشالله که خواهرتون هم سلامتیشو بخ دست بیاره و مشکلی نباشه درکش میکنم ❤️❤️❤️❤️انشالله هیچ کسی مریض نشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز