2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36148 بازدید | 193 پست
این پرشتون از ام اس نیست با قرص های ضداضطراب حل میشه حمله هم اینجوری نیست هر علامتی مثل گزگز و تاری ...

چ خوب اطلاعاتت بالاست 

منم همین مشکلو دارم گفتن خاموشه قراره وضعیت کرونا بهتر شد برم ازمایش اب مغز نخاع رو بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روند تشخیص ام اس اصلا اسون نیست!!!! اون هم بدون علامت بالینی اهمیت دار نوار عصب چشم ام ار ای مغز و گ ...

حتما میفرستم  مرسی از کمکتون 

اون پزشکی هم که رفتم گفتن وقتی علائم بالینی نداری نگران نباش ام اس نیست اگرم باشه فعال نیست 

نوار عصب چشم سالم خیلی خوبه پلاک میگرن هم توی یه بخش معلوم از مغز هست نگران نباش عزیزم 

مرسی گلم دستت درد نکنه ❤❤

کلا همیشه علائم ام اسو تو نت میزنم بعد تو خودم چند تاشو میبینم فوبیا دارم 

به شدت هم عصبی هستم 

میگرنمم عود میکنه دیگه واویلا میشه 

منم علائم اولیه رو داشتم یه متخصص تشخیص ام اس و دستور بستری داد ولی رفتم پیش دکتر نبوی و بعد از ام ا ...

راستش هم میترسم دارو مصرف کنم بدتر شم اخه تا اخر عمر دارو مصرف کردن خیلی سخته من تازه ۱۸ سالمه هم میترسم مصرف نکنم بدتر شه 

راستش هم میترسم دارو مصرف کنم بدتر شم اخه تا اخر عمر دارو مصرف کردن خیلی سخته من تازه ۱۸ سالمه هم می ...

نه اصلا مشکلی نداره دارو خوردن...اکثر کسانی که ام اس میگیرن جوون هستند ولی دارو بگیری بهتر از اینه که خدای نکرده مشکل حرکت و تکلم پیدا کنی..اگه پیشرفت کنه میتونه اذیتت کنه حتما پیگیر شو

خدایا راضیم به رضای تو
من یه مدت سرم خیلی درد میکرد رفتم دکتر گفتش ام ار ای و نوار مغز بده بعد گفت توی ام ار ای لکه های سفی ...

عزیزم سردردات چطوری بود منم سردرد دارم خیلی میترسم از سینوسام نیستا ی طرفه تا گردنم میکشه

مرسی گلم دستت درد نکنه ❤❤ کلا همیشه علائم ام اسو تو نت میزنم بعد تو خودم چند تاشو میبینم فوبیا دارم ...

عشقم به بیماری شما میگن ام اس خیالی یعتی استرس باعث ایجاد علایم کاذب میشه شما ام اس نداری وسواس ‌داری ورزش کن ❤️❤️❤️

من یه مدت سرم خیلی درد میکرد رفتم دکتر گفتش ام ار ای و نوار مغز بده بعد گفت توی ام ار ای لکه های سفی ...

ببین چیزی که میگم خوب گوش کن. منم سه ساله ام اس دارم. خداوند لطف کرد دکتری رو سر مسیرم.گذاشت که همیشه دعاش میکنم .دکترم میگه این داروهای ام اس خودش فلج کننده و خطر ناکه و اصلاااااا نمیذاره مریضاش مصرف کنن. گول مافیای دارو و دکترا رو نخورید.

عزیزم سردردات چطوری بود منم سردرد دارم خیلی میترسم از سینوسام نیستا ی طرفه تا گردنم میکشه

حس میکردم هر چند ماه یکبار یه چیزی تو سرم باز میشه دردش پخش میشه که بعدا دکتر گفت یه چییز طبیعیه