2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36148 بازدید | 193 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام ار ای نخاع دادین ایا؟ صرفا وجود چند تا پلاک خاموش بدون تطابق با علایم بالینی ام اس رو تایید نمیکنه باید ام ار ای رو برام بفرستید تا گزارش رادیولوژیست رو ببینم من توب صحت تشخیص دکترتون شک دارم

نه عزیزم لطفا هر وقت پیدا کردی بفرست گاهی میگرن هم پلاک در مغز ایجاد میکنه به نظرم خیلی عجولانه تشخی ...

خانوادم گفتن وای خانوم دکتره گفتن من شکی ندارم ام اسه ولی پیش پزشک دومی که رفتمم گفتن دیگه بیشتر از این ادامه نده جلو نرو 

نه عزیزم لطفا هر وقت پیدا کردی بفرست گاهی میگرن هم پلاک در مغز ایجاد میکنه به نظرم خیلی عجولانه تشخی ...

من پیش دکتر فرشته اسفندیاری رفتم به نظرتون میشه ام اس داشته باشم تشخیص اشتباهی میگرن داده باشه 

سونو چشمو مغزم هم تو کلینیکش کرد 

سلام عزیزم خواهر منم همینطور بود .از درد دست و پاهاش فهمید ام اس داره .دکترش بهش دارو نداد .اما بعد دو سال حمله بهش دست داد طوری که نمیتونست راه بره . رفت بستری شد .دکترشو عوض کرد الان ۶ساله داره امپول مصرف میکنه خدارو شکر مشکلی نداره دیگا .حتی بار دار هم شد .بچش الان ۹ماهشه

خدایا عاشقتم
ام ار ای نخاع دادین ایا؟ صرفا وجود چند تا پلاک خاموش بدون تطابق با علایم بالینی ام اس رو تایید نمیکن ...

ام ار ای سر و گردن و نخاع دادم ولی ازمایش مایع نخاع نه 

خانوادم گفتن وای خانوم دکتره گفتن من شکی ندارم ام اسه ولی پیش پزشک دومی که رفتمم گفتن دیگه بیشتر از ...

روند تشخیص ام اس اصلا اسون نیست!!!! اون هم بدون علامت بالینی اهمیت دار نوار عصب چشم ام ار ای مغز و گردن و ازمایش مغزی و نخاعی مکملش باهم میشن تشخیص حتما پیش دکتر عظیمی یا صحراییان برید البته فکر نکنم صحراییان نوبت بده دیگه اگر دکتر عظیمی وقت نداد برید پیش دکتر دونلو وقتی عکس ام ار ای پیدا کردین بفرستین برام تا به دکتر دونلو نشون بدم رایگان

سلام عزیزم خواهر منم همینطور بود .از درد دست و پاهاش فهمید ام اس داره .دکترش بهش دارو نداد .اما بعد ...

اون پزشک هم گفتن تا وقتی حمله ای نشده دارو مصرف نکن من میترسم مصرف نکنم بدتر شه 

من پیش دکتر فرشته اسفندیاری رفتم به نظرتون میشه ام اس داشته باشم تشخیص اشتباهی میگرن داده باشه  ...

نوار عصب چشم سالم خیلی خوبه پلاک میگرن هم توی یه بخش معلوم از مغز هست نگران نباش عزیزم 

منم علائم اولیه رو داشتم یه متخصص تشخیص ام اس و دستور بستری داد ولی رفتم پیش دکتر نبوی و بعد از ام ار آی و آزمایش و ..گفت که هنوز وارد بیماری نشدم و با دارو کنترل میشه الانم 4 ساله که دارو میخورم و مشکلی نداشتم..دکتر نبوی عالیه 

خدایا راضیم به رضای تو