2821
2789
عنوان

ام اس

36148 بازدید | 193 پست

سلام من چند روزه متوجه شدم ام اس دارم و هیچ علائمی نداشتم به طور اتفاقی متوجه شدم دکتر اولی که رفتم گفتش هرچه سریع تر اقدام کنید برای درمان تا ۵ سال هم باید دارو مصرف کنی و بعد قطع کنی اما یه پزشک دیگه گفتن هنوز علائم نداری و جاییو درگیر نکرده و فعال نیست امکان داره تا ۲۰ سال دیگه هم فعال نشه اما اگه شروع کنی دارو مصرف کردن باید تا اخر عمر مصرف کنی میخواستم بدونم همینطوره؟؟ یعنی باید تا اخر عمر دارو مصرف کنم؟ 

و بعد اینکه حملاتی که میگین چی هست؟ من چند روزه که توی خواب یهو به حالت تکون یا برش پا و بدنم  از خواب میپرم این‌حملس؟؟؟ 

اگه دارو مصرف نکنم بدتر میشم؟؟؟ یا صبر کنم علائم که سراغم اومد شروع به مصرف کنم ...

توروخدا یکی جواب بده من خیلی نگرانم و گیج شدم حالم خوب نیست 😭

علایم نداشتی چطور رفتی دکتر تشخیص داد.؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم خیلی به خودم شک دارم چطور فهمیدی ان شا الله هر چه زودتر خوب شی 

من یه مدت سرم خیلی درد میکرد رفتم دکتر گفتش ام ار ای و نوار مغز بده بعد گفت توی ام ار ای لکه های سفید هست مشکوک به ام اسه گفتن دوباره برو ام ار ای کامل سر و گردنو ستون فقرات و نوار چشم و ازمایش خون بده و بعد گفتن ام اسه 

در واقع واسه چیز دیگه رفته بودم یه چیز دیگه اتفاق افتاد 

این پرشتون از ام اس نیست با قرص های ضداضطراب حل میشه حمله هم اینجوری نیست هر علامتی مثل گزگز و تاری چشم و بی حسی و عدم تعادل که ۲۴ ساعت ماندگار باشه میتونه نشونه حمله باشه که راجب شما صادق نیست چون طبق گفتنون متوجه شدم پلاک های شما خاموش هستن تعداد پلاک ها و محلشون مهم هست اگر تنها پلاک توی سر دارید و کم هستن ممکن cis باشه ازمایش مایع مغزی نخایی دادید؟

این پرشتون از ام اس نیست با قرص های ضداضطراب حل میشه حمله هم اینجوری نیست هر علامتی مثل گزگز و تاری ...

بله دکتر دومی گفتن پلاک ها فعال نیستو فقط تو یه قسمتی از سرم هست جاییو درگیر نکرده  ازمایش مایع نخاعی ندادم گفتن شاید بدی باز هم ام اسو تایید کنه ولی فعال نیست فعلا دارو مصرف نکن 

میترسم مصرف نکنم بدتر شه 

بله دکتر دومی گفتن پلاک ها فعال نیستو فقط تو یه قسمتی از سرم هست جاییو درگیر نکرده  ازمایش مایع ...

کدوم شهرید؟ پلاک خاموش دارید نگران حمله نباشید استرس رو کنترل کنید مشکلی نیست جای نگرانی هم نیست 

من یه مدت سرم خیلی درد میکرد رفتم دکتر گفتش ام ار ای و نوار مغز بده بعد گفت توی ام ار ای لکه های سفی ...

منم سردرد شدید دارم سر گیجه ضعف عضلانی

ام ار ای سرو گردن دادم میگرن تشخیص دادن سونو مغزو چشم هم انجام دادم چیزی نگفتن ازمایش خون مربوط به ام اسه تا بحال انجام ندادم 

خدا بهت هر چه زودتر سلامتی بده گلم 

دکتر عظیمی بهترین فلوشیپ ام اس هستن حتما برید پیش ایشون 

بله خانوادم به اون خانوم دکتر که گفتن مطمئنید بهشون برخورد گفتن برید پیش دکتر عظیمی قصد دارم دوشنبه برم مطبشون