2777
2789
عنوان

من که نفهمیدم

174 بازدید | 18 پست

بدجور قاطی کردم نمیدونم من مقصرم همسر مقصر چی به چیه

بعد چن هفته ماموریت برگشته دو روز خوب بو همه چیز ، دو روز انگار قهر کرده بود 😂بخدا نمیدونم چرا 

امروز متوسط بود 

حال من خراب حال ایشون خوب نیست 

کلم داغ کرده

کلا هم فازش رو درک نمیکنم 

مثلا منو دوست داره یا نه 

مجبور این زندگی رو ادامه بده 

چی نمیدونم،،،البته چن باری بهم گفت ایکاش دوران قبل عقد رو بیشتر میکردیم بیشتر آشنا میشدیم 

من چیکار کنم ؟؟چطور بفهمم دوسم داره زوری نیستم

وقتی قبول نمیکنن باید بهم بزنی (منظورم قبول طولانی تر شدن نامزدیه)

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعد دوباره باز باید بره ، یک هفته دیگه میره

احتمالا بخاطر شرایط کاریش نواسانات خلقی داره

زیاد ب دل نگیر

حق داره ادم کلی خسته میشه چرت و پرت میگه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
احتمالا بخاطر شرایط کاریش نواسانات خلقی داره زیاد ب دل نگیر حق داره ادم کلی خسته میشه چرت و پرت می ...

آخه با دوستاش خیلی خوب حرف میزنه ، تلفن میزنن بهم، از حال هم میپرسن و ااز بورس حرف میزنن 

میگم با من تلفنی خرف میزنی زود میخوای قطع کنی میگه خودت حرف نمیزنی من کاریت ندارم

آخه با دوستاش خیلی خوب حرف میزنه ، تلفن میزنن بهم، از حال هم میپرسن و ااز بورس حرف میزنن  میگم ...

عزیزم خب حتما وقتی خستس دوس داره یکم خوش بگذرونه و طبیعتا هرکس با دوستای خودش بهتر ارتباط برقرار میکنه ( برا من که اینجوریه) 

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ممنووون عزیزم😍

خواهش میکنم

خیلی نگران نشو اگه دیگه خیلییییی ادامه پیدا کرد منطقی باهاش حرف بزن یوقتی ک سرحاله باهاش حرف بزن