2777
2789
عنوان

من که نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست
خواهش میکنم خیلی نگران نشو اگه دیگه خیلییییی ادامه پیدا کرد منطقی باهاش حرف بزن یوقتی ک سرحاله باها ...

دیگه نزدیگ چهار ساله همیشه هم همینجور بود اوایل خیلی غصه میخوردم و گریه میکردم اما الان یکم ذهنم مشغول میشه و دلم نمیخواد اوضاع اینجوری باشه 

مدتی با خودم میگم این مرد عابر بانکم و برنامه ریزی برای خرج کردن میکنم  ( همون یک مقدار پول سر برجی که میده قبلا پس انداز میکردم ) 

اصلا اصلا هم اهل حرف زدن نیست که بگه مشکلش چیه ، چی میخواد ، چی کار کنم من هیچی نمیگه

حتی نیاز جنسیش هم من باید حدس بزنم 

دیگه نزدیگ چهار ساله همیشه هم همینجور بود اوایل خیلی غصه میخوردم و گریه میکردم اما الان یکم ذهنم مشغ ...

پس شما هم یه مدت سرد شو...منم دوستم بدجوری باهام این اخلاقا رو داشت چن وقت بهش پی ام نمیدادم و محل نمیزاشتم خودش گفت چت شده؟ گفتم میخوام مثل خودت رفتار کنم

اینجوری میفهمن و قدر میدونن

بقول معروف با هرکی مث خودش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس شما هم یه مدت سرد شو...منم دوستم بدجوری باهام این اخلاقا رو داشت چن وقت بهش پی ام نمیدادم و محل ن ...

یسری از ماموریت اومد قهر کرد منم نرفتم سمتش 

هیچی دیگه همینجور قهر بودیم شاید دو هفته بعدشم دوباره داشت میرفت من تحمل نیاوردم شروع کردم به کولی بازی 😥

قهر بکنم همینجور ادامه میده 

مممنوووونم عزیزم خدا خیرت بده حرف زدم یکم خالی شدم 

ان شاءالله هر چی خیر از خدا میخوای بهت بده

یسری از ماموریت اومد قهر کرد منم نرفتم سمتش  هیچی دیگه همینجور قهر بودیم شاید دو هفته بعدشم دو ...

فداتشم گلم

درست میشه انشالله

بسپار ب خودش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃