2777
2789

تا حالا شده از همه طرف بدبختی بگیرتتون؟

الان من تو همین نقطه ام :))

خانواده م داغون شدن

خودم از همه داغون ترم

واسم دعا کنید😔😔😔😔😔😭

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات دعا میکنم عزیزم

بهت قول میدم روزهای خوب و خوشی در انتظارت باشه

طوری که خودتم باور نکنی

فقط صبر داشته باش

همین😉

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
میگذره 

خیلی وقته میگم میگذره ولی این درد تموم میشه اون یکی شروع میشه

کم میارم بعضی وقتا

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
خیلی وقته میگم میگذره ولی این درد تموم میشه اون یکی شروع میشه کم میارم بعضی وقتا

میگذره سخت نگیر دنیا ارزش نداره باید به این جمله برسی تا بفهمی که دنیا ارزش هیچیو نداره امیدوارم زودتر برسی چون یه ارامش مطلقی داره که اخ نگم برات همه چیزو دایورت میکنی امیدوارم زودتر بهش برسی

میگذره سخت نگیر دنیا ارزش نداره باید به این جمله برسی تا بفهمی که دنیا ارزش هیچیو نداره امیدوارم زود ...

بابابزرگم سرطان داشت امروز فهمیدیم کرونا گرفته و دایی و خاله م هم که پیششن گرفتن

هفته ی پیش متوجه شدم یکی از رگ های قلبم گرفتگی داره

ماه قبل فهمیدم شوهرم واریکوسل دو طرفه داشته و من خبر نداشتم

چند ماه قبل تر مشکل اعصاب داشتم بخاطر کارای شوهرم

چند ماه قبل ترش سقط داشتم با قرص سایتوتک نزدیک بود برم تو کما

:)))

اینا درد کمی نیست که همش پشت سر هم اتفاق افتاده

منم امیدوارم زودتر به اون ارامشی که میگی برسم😃