2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیش باحاله حالا من کلا دیر میخوابم شوهرم قشنگ همون ساعت میخوابه فک کن با جیغای خانومه و فحشای مرده ا ...

میدونم چی میگی ماهم یه همسایه داشتم شبا دعوا میکرد واحد کناریمون 

یه شب من خیلی خسته بودم خواب عمیق رفتم 

شوهرم بیدار بود دعوا شده بود 

صبح شوهرم‌میگف زن فلانی حاملس گفتم ن بابا از کجا میگی گف داد میزد بیغیرت من حاملم 😅😅😅

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
چیش باحاله حالا من کلا دیر میخوابم شوهرم قشنگ همون ساعت میخوابه فک کن با جیغای خانومه و فحشای مرده ا ...

برای ما ک آدمای دهن دریده هم هستن جرات اعتراضم نداریم قورت میدم ادمو

چرا ترکوندی؟!!؟
صداش خیلی میاد؟؟؟  من تا به حال از وقتی اومدیم این خونه دوبار جارو برقی دیر وقت زدم  الب ...

توازاول دوتا ۸ داشتی؟؟من چراتازه دیدم😂

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

من توی خونه خودم پیاده روی میکنم رفته روی تابلو اعلانات ساختمون زده شعور هم خوب چیزیه که بعضیا ندارن ...

عزیزم رو سرامیک پاتو محکم بزاری خیلی زیر صدا می‌ره ،برای ما دامی دامب صدا میاد خیلی بد راه می‌ره 

چرا ترکوندی؟!!؟
  بی فرهنگ باشی میشه

بچه  هاش  ساعت ۶صبح و ۳ظهر شرو ع میکنن به بازی و داد و هوار.

کوچیکه که که فقط کارش گریست.

۳ تا پسر داره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

والا من پریشب پسرم لیوان از دستش افتاد رو سرامیک شکست ترسیدم جارو بکشم ساعت نزدیک یازده بود گفتم مردم ازاریه واسه طبقه پایین ولی خودشون در خونشونو کلا باز  میزارن و نصف شب دعواهاشون شروع میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اها  ممنونم  از این به بعد دیگه شب جارو نمیزنم ☺️

ماهم سروصدا داریم ولی چند بار همسایه پایینیمو دیدم عذرخواهی کردم ،اینا خیلی پروان دوبار ضرر مالی به خونمون زدن اعتراض کردیم ب ی ورشونم نگرفتن

چرا ترکوندی؟!!؟
فکر کنم با وجود دوتا پسر شیطون و اوضاع کرونایی همسایه بد ما باشیم خیلی سعی میکنم کمتر سر وصدا کنن ول ...

بچه باز ایرادی نداره واقعا حرف گوش نمیکنن ما ک حالیمون میشه باید رعایت کنیم

چرا ترکوندی؟!!؟