2821
2789

همسایه ی بیشعور من تازه الان آهنگ هایده گذاشته صبح تا لنگ ظهر میخوابه ساعت ۱۲بیدار میشه ی برنج درست میکنه بوی سوختگیش تا هفت خونه اونطرف تر میره بعد با دخترش گیس گیس کشی میکنه تا ساعت ۲بعداز ظهر ک شوهرش میاد خونه اونوقت روزه سکوت میگیره ساعت ۴بعداز ظهر سرخاب سفید آب میکنه میره خیابون ساعت ۸شب میاد باز ی املت سوخته درست میکنه با دخترش گیس گیس کشی وفوش وجیغ تا نصفه شب ساعت ۲نیمه شب دوباره آهنگ مهستی وحمیرا الان سه ساله برنامه ی زندگیش اینه اگه خدا بخواد صاحب خونه جوابش کرده تا یک ماه دیگه از شر سر وصدا هاش خلاص میشم خیلی شلخته وکثیف ونامرتب از دستش خسته شدم دعا کنید فقط بره 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم رو سرامیک پاتو محکم بزاری خیلی زیر صدا می‌ره ،برای ما دامی دامب صدا میاد خیلی بد راه می‌ره&nbs ...

نه عزیزم صدا کجا بود نهایت خیلی کم خودش ۲ شب ۷ صبح صدای بلند دف میزنه پول نمیده یه منبع آب برا ساختمون بگیریم ۳ ساله مشکل آب داریم مرض داره 

من نه منم نه من منم😎

همسایمون چون مامور اب و برق زنگ خونشونو میزده هعی ‌.رفته آیفون و قطع کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️از اونجایی که با ما هم‌مشکل داره ‌اون دکمه واحدمونو کنده انداخته دور🤷‍♀️

همسایمون چون مامور اب و برق زنگ خونشونو میزده هعی ‌.رفته آیفون و قطع کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️از اونجایی که با ...

ای خدا اینا دیگه کی هستن لعنت ب همسایه ی بد

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
من فقط بچه هام شیطونن و خیلی خودم ناراحتم که بعضیوقتا همسایه آزاری میشه

بچه ها عب نداره .خودتون ولی توروخدا داد نزنین سرشون 😂😂😂 یه همسایه داریم مدام داره جیغ میزنه بهت میگم بنویس. بعد صدا بچش نمیاد اصن .مگر اینکه تو راه پله از کنار درشون رد بشی یه صدا کوچولو بانمک میگه نوموخوام 😂😂

نه عزیزم تازه ای 8 بهم اضاف شده  نی نی یار اصافه کرده

واقعنی؟؟؟

پس خداروشکرچشام مشکلی نداره😀

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792