2777
2789
عنوان

کسانی که خرگوش دارن یه لحظه میاین

334 بازدید | 44 پست

میخام خرگوش بخرم چه نژادی راحت تره غذاش چیه شرایطش چطوره نگهداریش چطوره سخته یا راحت

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوپ بهتر از بقیس 

خواهرم داره ولی خیلی کثیف کاری داره البته اموزشش بدی تو ظرف خودش دسشویی میکنه 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

جیششون خیلی بده 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عاشق جعفری گیشنیز بود خرگوش من هویج نمیخوره زیاد هویجو رنده کردم قاطی سبزیاش کردم باز جداشون کرده بو ...

من یه اشنایی مون خرگوش داشت بهشون کاهو میداد شما تا حالا دادین؟

لوپ بهتر از بقیس  خواهرم داره ولی خیلی کثیف کاری داره البته اموزشش بدی تو ظرف خودش دسشویی میکن ...

چی بهش میدین بخوره؟

ن کلا همشون پی پی هاشون سفته گردالیه راحت تمیز میشه 😂اما جیششون بوش افتضاحه هرچقدم بزرگتر میشن بدتر ...

اها  

چی بهش میدین بخوره؟

من ندارم خواهرم داره

یونجه میدن جعفری سویا 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن