2777
2789
عنوان

شوهرم رفت کرونا بیاره برامون😐😣

253 بازدید | 15 پست

عموش سرطان داره تازه فهمیدن چن ماه پیش رفته بود عیادتش .باز امروز گف میرم ببینمش ولی گفتن هرکی میاد عیادت ماسک بزنه وبافاصله بشینه مشکوکه به کرونا ...منم میگم حتما گرفته ک اینطور میگن پس چرا رفته پیش نمیگفتن ماسک بزنین بافاصله بشینین .هرچقد گفتم نرو عصبی شد میگم اخه چن بار ملاقات میرن خب یبار رفتی میگه میدونی اون واسه چن ماه پیش بود 😑 گفتم رفتی دیگه حق نداری به بچه ها تا دوهفته نزدیک شی .خیلی میترسم کرونابگیره مارم مبتلاکنه بچههام چه گناهی دارن هردیقه هم میبوستشون اصن رعایت نمیکنه توروخدا برا بچههام دعاکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی منم اگه مادر شم میترسم از کرونا اخه الان اصلا نمیترسم

اره ادم بخاطر بچه ها میترسه والا منم ذره ای بخاطر خودم ترس ندارم تحمل دردم دارم از مرگم نمیترسم فقط ترسم بچه هامه ک جزمن کسی بفکرشون نیس

فکر نکنم کرونا داشته باشه چون کسی که سرطان داشته باشه بدنش ضعیفه اگه کرونا بگیره باید بیمارستان بستری شه واحتمالا زود فوت میکنه

من اینجوری شنیدم

حالا شما ایة الکرسی بخون

یعنی منم اگه مادر شم میترسم از کرونا اخه الان اصلا نمیترسم

دقیقا منم قبل بارداری اصلا برام نبود صبح تا شب خونه بودم میگفتم گرفتم گرفتم دیگه خونه ام جایی نمیرم کسی هم نمیاد الان بخاطر بچه که سونو و ازمایشگاه و مطب میرم میفهمم بیرون چخبره

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
فکر نکنم کرونا داشته باشه چون کسی که سرطان داشته باشه بدنش ضعیفه اگه کرونا بگیره باید بیمارستان بستر ...

میبرن یکی دوروز بستری میکنن میاد یکی دوروز خونش باز میره....

زنگ میزنه احوالشو میپرسه میگه بخاطرخودت نمیایم عموش ول نمیکنه ن بیاین😑

خب روحیه ش ضعیف شده

هیشکی نمیدونه تو دل اونا چه خبره

پدر منم سرطانی بود خیلی سخته براشون

کاش هرگز سرطان نبود😭