2777
2789
عنوان

باردارم؟؟

163 بازدید | 42 پست

هفت روز پیش نزدیکی داشتم از سه روز پیش کمردرد  ودل درد خفیف دارم واینکه گاهی وقتا سردرد میگیرم نفخ ویبوست هم دارم بنظرتون ممکنه باردارباشم چهارروز مونده تا پریود

Ali  Parisa

تا تست نزنی ک فهمیده نمیشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان معلوم نميشه اخه:)))

اگر تاخير داشتي يك هفته ، بي بي چك بزن .😊

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
فردا تست بزنم یا نه هنوز

زوده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه فکر نکنم ، بذار وقت پریودت بشه بعد بی بی بزن، منم وقتم ولی نمیدونم چرا لک بینی دارم و کمردرد 🤔

من ترشحات سفید شیری چسبناک دارم نمیدونم ازبارداریه یا چیزدیگه

Ali  Parisa