2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست
عزیزم شما اول صاحب خونه میشید چون براتون خیلی مهمه اوایل ی خونه نقلی گیرتون میاد که بعداز چندسال معا ...

من کی نامزد میکنم 

شوهر غریبه آشنا

کارش دولتی یا آزاد 

چطور آشنا میشیم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
تورو خدا بگین منو همسرم کی صاحب ماشین وخونه میشیم؟؟؟جواب بدین🙏

فروردین ۱۴۰۰ ماشین میگیرین دو سال دیگه هم خونه دار میشن 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کی نامزد میکنم 

شوهر غریبه آشنا

کارش دولتی یا آزاد 

چطور آشنا میشیم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
شما شیمی تحصیل میکنین  یه سفر خارج از کشور هم دارین طی چها پنج سال اینده

عزیزم من واقعا شیمی تحصیل میکنم ، عزیزم میشه لطفا بگی کسی که بهش علاقه داشتم ، اونم بهم علاقه داشت یا نه؟ با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ یکی از دو تا رشته ای که مد نظرمه رو قبول میشم؟

سلام .عزیزم لطفا میشه جواب منم بدی .

من با کی ازدواج میکنم و کی و اخلاق و قیافش چطوریه و اول اسمش ایا با اونی که الان دوسش دارم ازدواج میکنم و باهاش خوشبخت میشم .ممنون میشم حواب منم بدی

وااای شدیدا استرس گرفتم خودمم نمیدونم‌واسه چی

واای حس بدی دارم😓😓

یکی بگه من چمه

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

امشب کار شوهرم درست میشه

توروخدا اینو بگید

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

تورو خدا عزيزم بگو من كي باردار ميشم و بچم چيه؟؟؟ اين ماه باردارم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من حس ششم قویه ولی تو هر تاپیکی چندتارو جواب دادم دیگه کلی اذیت شدم ازبس باید ریپلای کنم همه هم شاید ...

عزیزم به منم میگی حست چیه. کی باردار میشم. این ماه میشم. تیکرم واسه دلگرمیه

خداجونم هزار مرتبه شکر❤
شما اخلاقت خوبه غرور داری،،، دوست نداری کسی برنجه ازت یا دلخور شه ازت،، ولی. گاهی اوقات پیش میاد،،، ...

لطفابه منم ازاخلاقای کسی که میخوام بگین؛ واینکه حسش بهم چیه؟ باهاش؛ ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج ؛بهم وفادارخواهدبود؟

اولین حسی ک توی دلم اومد این بود تا آخر سال میخرید، 🙏🙏 هیچوقت نگو نه نمیشه وقتی خدا بخاد هیچ چیز غ ...

من كي باردار ميشم و بچم چيه؟؟؟ الان باردارم؟؟؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز