2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست
اولین حسی ک توی دلم اومد این بود تا آخر سال میخرید، 🙏🙏 هیچوقت نگو نه نمیشه وقتی خدا بخاد هیچ چیز غ ...

من کی نامزد میکنم 

شوهر غریبه آشنا

کارش دولتی یا آزاد 

چطور آشنا میشیم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس ت به من چیه .کی باردار میشم. این ماه میشم. تیکرم فقط واسه دلگرمیه

شاید هم تیکرت درست باشه خودت ندونی فقط بجا ابی صورتی اش کن

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
عزیزم شما اول صاحب خونه میشید چون براتون خیلی مهمه اوایل ی خونه نقلی گیرتون میاد که بعداز چندسال معا ...

وای خواهش میکنم میشه برای من بگید؟من کی باردار میشم جنسیتش چیه؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اولین حسی ک توی دلم اومد این بود تا آخر سال میخرید، 🙏🙏 هیچوقت نگو نه نمیشه وقتی خدا بخاد هیچ چیز غ ...

😙😙😙 این اخرین سوالمه.

دخترعموم کی ازدواج میکنه؟

عموم با همسرش طلاق میگیره؟؟

شما اخلاقت خوبه غرور داری،،، دوست نداری کسی برنجه ازت یا دلخور شه ازت،، ولی. گاهی اوقات پیش میاد،،، ...

کسی که دوسش ددارم دوسم داره؟ برمیگرده؟ اشتی داریم؟امشب زنگ میزنه یا پیام میده؟تااخر هفته اشتی میکنیم؟؟؟

فروردین ۱۴۰۰ ماشین میگیرین دو سال دیگه هم خونه دار میشن 

لطفابه منم ازاخلاقای کسی که میخوام بگین؛ واینکه حسش بهم چیه؟ باهاش؛ ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج ؛بهم وفادارخواهدبود؟

هروقت بیکار بودم ومیتونستم برا همه تمرکز کنم تاپیک میزنم لایکت میکنم بیای

عزيزم خواهش ميكنم جواب منو بده من كي باردار ميشم بچم چيه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز