2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست
تورو خدا بگین منو همسرم کی صاحب ماشین وخونه میشیم؟؟؟

عزیزم شما اول صاحب خونه میشید چون براتون خیلی مهمه اوایل ی خونه نقلی گیرتون میاد که بعداز چندسال معامله میکنید،،، بعداز خرید خونه حدودا 1_2 سال ماشین میحرید

عزیزم حس میکنم شما یکم زخم زبون میزنی ب شوهرت یا اینکه گیر میدی بهش. ک چرا ماشین خونه نداریم یا تو ذهنت خودتو با بقیه مقایسه میکنی،،، مقایسه نکن شما شوهری داری ک از خوبی چیزی کم نداره چیزی ک بقیه ندارن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم شما اول صاحب خونه میشید چون براتون خیلی مهمه اوایل ی خونه نقلی گیرتون میاد که بعداز چندسال معا ...

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
این هفته با کسی که دوستش داری بحث و جدل میکنی 

میشه یه چیزی برای منم بگید؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
مطمن باش حتی برج هفت هشت باردار دیدمت 

من کی نامزد میکنم 

شوهر غریبه آشنا

کارش دولتی یا آزاد 

چطور آشنا میشیم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
عزیزم شما اول صاحب خونه میشید چون براتون خیلی مهمه اوایل ی خونه نقلی گیرتون میاد که بعداز چندسال معا ...

من کارمند میشم یانه

حست میگی بهم لطفاااااا

خدا خیرت بره

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

عزیزم زمان نامزدی منو میگی من ده تا نمیپرسم همین فقظ؟؟

جواب منه ادمینو ک بده لااقل بیا پی وی 

شما اخلاقت خوبه غرور داری،،، دوست نداری کسی برنجه ازت یا دلخور شه ازت،، ولی. گاهی اوقات پیش میاد،،، حس دلبستگی زیادی داری روی فرد مورد علاقت،، قیافه معمولی داری اندامت میانس قدت نسبتا بلنده ( زیاد بلند نیست) 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز