بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خواهش میکنم ج منو بده با مادرشوهرم اینا قهرم امشب خونشون تولده دعوتم کردن ...
آره عزیزم برو. وقتی دعوتت کردن یعنی عزت احترام برات قائلن چرا کش میدی قهر و کینه رو برو. با روی باز احوال پرسی کن تا حالت هم اوکی بشه عزیزم اگ نری قطعا پشیمون میشی
آره عزیزم یکم جلو زبونتو بگیر هرچی اون گفت شما با تندی. جواب نده صبور باش اگر میبینی داره بحث میکنه ...
من همش باارومی حرف میزنم باهاش میگم دوسش دارم و بیاد درست کنیم میگه تموم شده ولی کنار این حرفش که یک چیز تموم شدس میگه منو از خواب و خوراک انداختی ینی واقعا منصرف میشه و امشب میگی زنگ میزنه؟ یا پیام میده؟توروخدا بگوووو موندم اشوبم ،اگ قطع کنم که بهش برمیخوره ولی کشش نمیدم وقتی عصبانیه تو دست و بالش نمیرم
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
قیافه ات بی بی فیسه اخلاقت هم کمی تندرو هستی ولی مهربان زود رنجی خوبی میکنی توق ...
میشه ازت خواهش کنم راجب منم بگی؟ حس شوهرم ب من چیه آیا بهم خیانت میکنه؟ اگه خیانت کنه من میفهمم؟ میشه بگی من کی حامله میشم؟ توروخدا هرچی حست دربارم میگه رو بگو بهم ممنون😊🙏🙏