2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست

میشه بگین امشب کار شوهرم درست میشه یان

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم تو. پست اول گفتم فقط ی سوال نهایت دوتارو جواب میدم این همه سوال پشت سرهم واقعا ذهن منو درگی ...

عزیزم میشه بگین بارداری بعدی من کی هست وجنسیت بچه چی میشه،،،ممنونمازلطفت،،،

شش وعده  شش هفته یا شش ماه

بعدجداییم خوشبخت میشم یانه واینکه میتونم حقموبگیرم یانه ؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

شوهر من امشب کارش درست میشه یا ن

بخدا ار صفحه های اول پرسیدم تااینجا چرا جواب منو نمیدین اگر میخواین جواب ندین بگین تا برم

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
بی دلیل ک نمیگه منو از خواب خوراک انداختی عزیزم 

میشه ازت خواهش کنم راجب منم بگی؟ حس شوهرم ب من چیه آیا بهم خیانت میکنه؟ اگه خیانت کنه من میفهمم؟ میشه بگی من کی حامله میشم؟ توروخدا هرچی حست دربارم میگه رو بگو بهم ممنون😊🙏🙏

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز