2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 273 پست
بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری ...

عزیزم ی سوال جواب میدم،،،،،، 

بله ازدواج می‌کنید خوشبختی داره البته شما باید خصوصیات اخلاقی بد رو بزاری کنار

عزیزم ی سوال جواب میدم،،،،،،  بله ازدواج می‌کنید خوشبختی داره البته شما باید خصوصیات اخلاقی بد ...

پسری که دوسش دارم کسی توزندگیش هست یانه؟ اگه هست رابطشون جدی وازدواجیه؟ اونم بهم فکرمیکنه؟ دوسم داره؟ ازدواج دارم باهاش؟

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ی سوال جواب میدم،،،،،،  بله ازدواج می‌کنید خوشبختی داره البته شما باید خصوصیات اخلاقی بد ...

خب میشه بقیشوتوخصوصی بپرسم؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
هروقت شرایط طرفین اوکی باشه

من هنوز اونی که میخوام  نیومده خواستگاریم 

دوست پسرم ندارم 

فقط میخوام بدونم کی منم به آرزوم میرسم 

شرایط طرفین متوجه نشدم 

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
آره عزیزم بیشتر پیگیر باش

توروخدا جوابمو بده خواهش میکنم ازت

کِی با شوهرم اشتی میکنیم؟حسش چیه بهم؟

دانشگاهم کدوم یکی از اینا میشه؟دولتی.غیر انتفاعی .پیام نور؟

کلا حستو راجب رابطمون میشه بگی؟

خوب من امروز بهش پیام دادم زنگ زد بحث کرد باهام ولی اشتی نکردیم میگی شب دوباره ممکنه پیام بده یا زنگ ...

آره عزیزم یکم جلو زبونتو بگیر هرچی اون گفت شما با تندی. جواب نده صبور باش اگر میبینی داره بحث میکنه اف شو یا تلفن رو قطع کن تا عصبانیتش فروکش کنه 

خدا وکیلی مگه من نامرعیم ک منو نمیبینیدبخدا چشام کور شد ازبس زل دم ب این گوشی

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
جاریت رو حس میکنم دختره 

خیلی ممنون عزیزم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز