2777
2789
عنوان

شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 38 پست
خیلی ها اینجوری هستن و این اخلاقشونه بنظرم اگه از همون اول شده با دعوا یا قهر بهشون حالی کرد که حق ن ...

آره درسته آخه اوایل ازدواج که توی دعوا جوابشو میدادم بدتر میکرد و میگف اگه جوابمو ندی خودم آروم میشم برای همن توی عصبانیتش عادت کردم سکوت کنم و توی خوم ریختم و الان توی روحیم خیلی اثر گذاشته سریع اشکم در میاد برای هرچیزی خیلی روحیم ضعیف شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته  ممنون از راهنماییت🌹🙏

خواهش میکنم گلم اطلاعاتت ببر بالا ..

انشالله هیجوقت تو زندگی ب مشکل نخوری بحق امام زمان

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
آره درسته آخه اوایل ازدواج که توی دعوا جوابشو میدادم بدتر میکرد و میگف اگه جوابمو ندی خودم آروم میشم ...

متاسفانه منم همین مشکل رو دارم اما هیچوقت اگه به پدرو مادرم توهین کنه کوتاه نمیام هرچند بدتر میشه اما نمیتونم سکوت کنم اما چیزای دیگه رو هیچی نمیگم تو خودم میریزم

متاسفانه منم همین مشکل رو دارم اما هیچوقت اگه به پدرو مادرم توهین کنه کوتاه نمیام هرچند بدتر میشه ام ...

درکت میکنم ماها آدمای درون گرایی هستیم که بیشترین ضربه هارو میخوریم😔😔

درکت میکنم ماها آدمای درون گرایی هستیم که بیشترین ضربه هارو میخوریم😔😔

دقیقا عزیزم اما تو این چندسال فهمیدم کوتاه اومدن فقط پاک کردن صورت مسئله اس و حلش نمیکنه اگه ابتدای ازدواجم بودم طور دیگه برخورد میکردم من خیلی کوتاه اومدم یعنی ازش ترسیدم از حرف دیگران هم همینطور اما اشتباه کردم و الان فقط میتونم کمی متعادلش کنم وگرنه همون ادمه

دقیقا عزیزم اما تو این چندسال فهمیدم کوتاه اومدن فقط پاک کردن صورت مسئله اس و حلش نمیکنه اگه ابتدای ...

وای انگار خود منی     منم همش کوتاه میام خسته شدم 

وای انگار خود منی     منم همش کوتاه میام خسته شدم

عزیزدلم😞 نمیدونم الان چه کاری درسته اما زبون چرب و عشوه گری خیلی جواب میده مردا رو باید گول زد اکثرشون اینجورین هرچند شوهرمن جزشون نبود منم عشوه گری و زبون بازی بلد نیستم