خیلی عصبی وتند مزاجه همیشه اینطور نیس گاهی اینطوری میشه و اگه عصبی بشه نمیشه باهاش حرف زد من خیلی کارا توی زندگی واسش میکنم از خرید نون و چیزایی که کم میاد سریع میرم مغازه میگیرم یا یبعضی وقتا که پول کم داریم از یسری چیزا میگذرم و احترام خانوادشو خیلی دارم حتی اگه چیزی بهم بگن توجه نمیکنم و سکوت میکنم ولی اون جلوی من از خانوادم گاهی بد میگه یبار اینقد از دست مادرم عصبانی بود پشت سر مادرم بهش بد وبیراه گف اعصابم خرده مادرمم مقصر بود اما از لحنش ناراحتم من جز احترام برای خوانوادش کاری نمیکنم اون از خانوادم بد بگه😔😔
متاسفانه منم همین مشکل رو دارم اما هیچوقت اگه به پدرو مادرم توهین کنه کوتاه نمیام هرچند بدتر میشه اما نمیتونم سکوت کنم اما چیزای دیگه رو هیچی نمیگم تو خودم میریزم
دقیقا عزیزم اما تو این چندسال فهمیدم کوتاه اومدن فقط پاک کردن صورت مسئله اس و حلش نمیکنه اگه ابتدای ازدواجم بودم طور دیگه برخورد میکردم من خیلی کوتاه اومدم یعنی ازش ترسیدم از حرف دیگران هم همینطور اما اشتباه کردم و الان فقط میتونم کمی متعادلش کنم وگرنه همون ادمه
عزیزدلم😞 نمیدونم الان چه کاری درسته اما زبون چرب و عشوه گری خیلی جواب میده مردا رو باید گول زد اکثرشون اینجورین هرچند شوهرمن جزشون نبود منم عشوه گری و زبون بازی بلد نیستم