2777
2789
عنوان

شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 38 پست

خب عصبی بودن تو این شرایط از نظرم طبیعیه هر کسی عصبی میشه با شدت و ضعف اما در مورد صحبت با خانواده با ایشون صحبت کنین که یک احترام متقابل باشه با ارامش اما اینکه تلافی کنید یا شما هم از خانواده‌شون بد بگید به نظرم جالب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عصبی بودن تو این شرایط از نظرم طبیعیه هر کسی عصبی میشه با شدت و ضعف اما در مورد صحبت با خانو ...

من خودم دوست ندارم احترام کسی رو نگه ندارم مخصوصا پدر و مادرش چون بنظرم هر چی باشن بزرگترن و احترامشون واجبه ولی شوهرم کوچیک و بزرگ نمیشناسه حتی از دست پدرمم که عصبانی میشه پشت سرش بد میگه

آره مقصر بود ن اینکه اینقد پشت سرش بد بگه منم چیزی بهش نگفتم چون توی عصبانیت اگه بهش چیزی بگم قاطی م ...

ببین زمانی ک حالش میزونه بش بگو..چون هیچی نگی عادی میشه براش اینجوری شخصیت خانوادت خورد میشه

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
ببین زمانی ک حالش میزونه بش بگو..چون هیچی نگی عادی میشه براش اینجوری شخصیت خانوادت خورد میشه

آره راس میگی تا الانم که هیچی نگفتم هی بدتر پشت سرشون حرف میزنه تازه خداروشکر میکنم که ازم دورن وگرنه اگه اینجا بودن نمیتونستم زندگی کنم با این اخلاق شوهرم

اگه بچه دارین بهش بگو الان وظیفه جفتتون سنگین تره باید طوری برخورد کنید که برای بچتون الگوی خوبی باشین چون قطعا از شما یاد می گیره اگه شما عصبانی بشید و مثلا بد و بیراه بگید اونم یاد می گیره و فردا وقتی عصبانی باشه حرفایی که از خودتون یاد گرفته رو تحویل خودتون می ده. 

آره راس میگی تا الانم که هیچی نگفتم هی بدتر پشت سرشون حرف میزنه تازه خداروشکر میکنم که ازم دورن وگرن ...

خلاصه خواهر من سیاست داشته باش تا روت سوار نشه متعادل رفتار کن 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
من خودم دوست ندارم احترام کسی رو نگه ندارم مخصوصا پدر و مادرش چون بنظرم هر چی باشن بزرگترن و احترامش ...

چه قدر بد خیلی بده در مورد پدر و مادر آدم بی احترامی باشه این موضوع رو تو زمان ارامش بگید و البته چیزی نیست که زود بر طرف بشه ولی بگید بهشون موقع عصبانیت من مراعاتت رو میکنم تو هم حد اقل در مورد پدر و مادر من اینطوری حرف نزن یا بگین منم میتونم این رفتار تورو داشته باشم ولی مراعات میکنم 

ایشالا مشکلتون حل شه🌹

اگه بچه دارین بهش بگو الان وظیفه جفتتون سنگین تره باید طوری برخورد کنید که برای بچتون الگوی خوبی باش ...

آره درسته باور کن بارها شده از دست خانوادش خیلی عصبانی شدم اما بروش نیاوردم یا حرفشونو به شوهرم نگفتم که از خانوادش زده نشه اما اون یکاری کرده که از خانوادش کینه ب دل گرفتم چون منو از خانوادم دلزده کرده

متاسفانه من خیلی آدم ساده ای هستم خودش همش میگه سیاست نداری😔

سیاست یعنی ک مراقب رفتار و نحوه حرف زدنت باشی..۴تا کتاب‌از اینترنت بگیر دانلود کن بخون.من خودمم خیلی وقتا میخونم و خیلی چیزای جدید یادمیگیرم..انسان برای یادگیریه..چن سالته؟

خیلی ها اینجوری هستن و این اخلاقشونه بنظرم اگه از همون اول شده با دعوا یا قهر بهشون حالی کرد که حق نداری توهین کنی بهتره چون اگه چندبار تکرار شد دیگه هر وقت عصبانی بشه همین کارو میکنه و به خودش حق میده ادامه بده شماهم کوتاه اومدی

اسم چند تا شو میگی؟۲۶ ام

مثلا

زنان ونوسی مردان مریخی 

اووووو بزن گوگل هرچی کتاب دلت میخواد میاد بخوون..زمانایی ک شوهرت عصبیه سکوت کن بحث نکن سرسنگین رفتار کن تا بفهمه ناراحتی اگه هم ازت پرسید بش بگو مثلا از فلان رفتارت ناراحتم ..بگو وقتی من بت احترام میزارم این انتظار از تو هم دارم..من همه اینا ب شوهرم میگم.همش بش میگم قبل اینکه شوهرم باشی دوستم باش در مواقع ناراحتی اگه حق با منه خودتو بزار جای من .

متاسفانه این دوره ب احترام میگن زن ذلیلی یا مردذلیلی چون واقعاااا میگم  ولی من میگم احترام ب شرطی ک سو استفاده نشه ..