2777
2789
اینه

شوهرمنم اینجوری بودپاش داروی سیاه زدتاچندروز ازبین رفت

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .من یه عاااالمه کف پام میخچه در اومده بود .اولش یکی بودااا ولی کم کم زیاد شد پر شد پام.خیلیم درد داشت .رفتیم دکتر یه قطره داد گف هرشب بزن و یه پماد وازلینم داد گفت اول اینو دور میخچه بزن تا قطره ب بقیه پوستت نرسه فقط جایی ک میخچه داره بزنی .وگرنه پوست پات جدا میشه کلا .یه هفته ای زدم خودمم بعدش با ناخون گیر پوستای خشک و سفیدو جدا میکردم همیشه .دیگه خوب شد .جراحی نکردم

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
عزیزم میشه عکسی ک گذاشتم رو ببینی  مال توهم اینجوری بوده؟؟

اره دقیقا مال منم اینطوری بود خیلیم زیاد داشتم یکی دوتا نبود ک پر بود ازاینا ولی همین دارو رو ک مرتب استفاده کردم کاملا خوب شد و هیچ اثری ازش نموند

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
شوهرم هم با ناخن گیر یه وقتایی میوفته به جونشون ولی خب عمیقن فک‌نکنم در بیان

چسبش خوبه. بگیر استفاده کنید باعث میشه ریشه هاش بیاد بیرون و حتما ریشه هاش رو با ناخنگیر بکشید. چند بار انجام بدید.

تا چ مدت باید استفاده کنه؟

تا هروقت ک خوب بشه دیگه.اول ک میزنه کلا سفید میشه یه چن دقیقه راه نره ک قشنگ نفوذ کنه به مرور خوب میشه

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

اره تو پای همسرم ۳تا در اومده

چسبهابعضی مواقع جواب نمیده استفاده کنه اگه نشد این روش هم امتحان کنید. روی میخچه رولاک بزنیدجوریکه مرتب روش باشه وپاک نشه. هرروزتمدیدکنه لاک رو.حتی حمام میره هم لاک باشه. چندروزکه هوانخوره میادرووراحت کنده میشه

من هرراهی رفتم نشد اخرش لیزر کردم ولس چن وقت پیش ابجیم واسه بار دوم پاش میخچه زد سیرو رنده کرد گذاشت همون قسمت و پلاستیک کشید روش و جوراب هم پوشید تا صبح خوب خوب شد.

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍