2777
2789
ضرر نداره؟؟چی بود؟

نمیدونم چی بود یه گیاه خودروی استان بوشهر بود برام اوردن  اگه اشتباه نکنم بهش میگفتن کاکل یا طعمه دقیق نمیدونم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو پای همسرم ۳تا در اومده

اخه منم اول فکر کردم میخچس بعد چسب زدم خیلیشو کند ولی زیادش کرد چون میخچه نبود یه نوع زگیل بود که بعد کلی دکترو فیریز و درد و عذاب و بدبختی یه محلول گرفتم خوب

پای همسرمه من ندارم خداروشکر خیلی بدم میاد ارشون

وای خیلی درد داره

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

بره ازداروخانه اینو بخره و استفاده کنه منکه پام میخچه زیاد داشت استفاده کردم و کلا خوب خوب شد

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
مرسی عزیزم🤪😍

سیربکوب با یه دستمال روی میخچه ببندتا بیست وچهارساعت یابروعطاری بگوداروی سیاه برای میخچه میخوام ببند روش تا بیست وچهارساعت آب نخوربهش ظرف چندروز ازبین میره چندروزهردومورد هرکدوم برات هر راحتترانجام بده 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت