2789
عنوان

دوستان وگان

276 بازدید | 23 پست

سلام.میخوام برای کسی که وگان هست غذا بپزم بفرستم.قرمه سبزی و فسنجون.میتونم گوشت بریزم داخلش بعد از پخت از داخلش در بیارم و نباید اصلا داخلش حتی آبه گوشت هم باشه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت رو جدا بپز، اخرش سهم خودت رو جدا کن و گوشت رو به غذای بقیه اضافه کن

ممنون

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

گوشت جدا. اتفاقا دیروز پختم. وگان م خودم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
گوشت جدا. اتفاقا دیروز پختم. وگان م خودم

منم قصد دارم وگان بشم چون رژیمم چیز خاصی نمیخورم ولی می‌خوام زیر نظر دکتر تغذیه شروع کنم

نه عزیزدلم قرمه سبزی رو معمولا با قارچ درست میکنن اونجوری که گفتین وگان حساب نمیشه، زحمتتون حیف می ...

ممنون .قیمه با قارچ قبلا درست کردم نمی‌دونستم تو قرمه هم میشه.پس با قارچ میزارم