من شمام گود رفته و صورتم سبزه است به ظرت قشنگ میگشه؟
عزیزم ربطی به گودی چشم یا رنگ پوست نداره شما از ارایشگر بپرس ببین به فرم چشمات چه مدل خط چشمی میاد تتو کار اگه حرفه ای باشه حتما کارش قشنگ میشه ولی با تحقیق حتما برو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم منم اصلا بلد نبودم برام عذاب بود هر وقت میکشیدم الان اینقدر راحت شدم میگم کاش زودتر رفته ب ...
وای پس من تحمل دردم پایبنه ، میکرو کردم ابروم رو اونم فقط چند نقطه که کم مو داشت از ترس و درد میخواستم نصفه ول کنم ارایشگره نزاشت ، برا ترمیمم هر چی گفت دیگه نرفتم
وای پس من تحمل دردم پایبنه ، میکرو کردم ابروم رو اونم فقط چند نقطه که کم مو داشت از ترس و درد میخواس ...
گفتم قبلش بهت آمادگی بدم درد داره که رفتی زیر دست آرایشگر دیگه راه برگشت نداری فقط اگه خواستی بری بنظرم بن مژه نزن اصلا پیدا نیست یه خط چشم ظریف خوشگل تره
تاتو نیس میکروپیگمنشن من انجام دادم خیلی درد داره واسه ۷۰ درصد آدما ولی من درد نداشت ...
سلام دوستم خوبی؟ شما انجام دادی بن مژه؟ من انجام دادم متاسفانه یه کوچولو گوشه چشمم رنگش پخش شده خیلی ناراحتم خودم میبینمش شاید بقیه باید دقت کنن، میخوام بدونم پاک نمیشه؟ یوقت بیشتر پخش نشه ب مرور شما چیزی میدونی دربارش؟؟