2777
2789
عنوان

بازگشایی مدارس.............😱

459 بازدید | 40 پست

اینقدر که روی برگزار نشدن مراسم محرم و عروسی حساسین یه کم هم روی مدرسه بچه ها حساس باشین... توروخدا بچه هاتون رو نفرستین مدرسه به خدا یه سال بچه ها عقب بیوفتن طوری نمیشه

سلامتی بچه هاتون از همه چی مهم تره فکر درجات عالی علمیشون نباشین بچه ها نمیتونن رعایت کنن

خواهشا پیگیر باشین بچه ها نرن مدرسه شاید یه کم وزیر به فکر بیوفته تعطیل بمونه

**اللهم عجل لولیک الفرج**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدارس ک مجازیه

جدی؟؟؟؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نفرستین اجباری نیست ولی مجازی برگزار میشه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

باز بشه من نمیفرستم میخوان خودشونم بکشن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین

بله واقعا راست میگن نفرستین بچه ها رو نزارین فاجعه بار بیاد- اول تالار ها و باشگاه ها رو باز کردن آمار رفت بالا حالا هم نوبت مدارس هست باز کنن خدای نکرده چندنفر قربانی که داد میگن مدارس تعطیل- این طرح زوج و فرد هم کلا باید حذف شه