2777
2789
عنوان

زبان الماني

6809 بازدید | 26 پست

دوستاني كه زبان الماني ياد گرفتيد ميشه راهنمايي كنيد ، 

موسسه بايد حتما برم يا به صورت انلاين يا شخصي ميشه خوند  يا نه؟ ديدم يسري گفته بودند تو يوتيوب ويديو اموزش هست ..

من شهرستانم البته و بايد تا c1 ياد بگيرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلاس یا معلم خصوصی خیلی بهتره البته من فرانسه خوندم

جدي ؟ كسي هم نميشناسم

ب من موسسه گوته معرفي كردند اما هرچي زنگ ميزنم اشغاله 

ميخواستم دوره هاي انلاين اش رو ثبت. نام كنم

ببین کلا شما در بهترین حالت ممکن ، یک دوره ی سه ساله پیش رو داری و اگر هم c1 بگیری یک‌ مدرک اماتوری گرفتی روان صحبت کردن آلمانی شاید یک پروسه ی ۷ ساله باشه مگر توی‌محیط قرار بگیری‌با ارتباطات خیلی‌بالا یکی دو سال کم بشه از مدتش 

اونجا انگلیسی بدرت نمیخوره. چون بلدم باشن زیاد حرف نمیزنن

اره ميدونم منظورم اينه اصلا يه لغت الماني هم بلد نيستم 

نه خودم بايد تا c1 ياد بگيرم اونجا امتحان بدم برا كارم

موسسه اي ميشناسيد ؟ 

ببینید من خودم با گوته خیلی موافق نیستم ولی جاهای دیگم چنگی به دل نمیزنن گوته ثبت نامش‌اینترنتی هست تاجاییکه که میدونم برای A1 باید برید توی‌صف قدیم‌ایران کمبریج‌ هم خوب بودن

من حدودا شاید ۱۲-۱۳ سال پیش یا بیشتر المانی خوندم البته با معلم خصوصی بعد امتحان دادم‌یک دوره c2 رفت ...

خب خيلي عالي 

بنظر شما چه مسيري رو برم بهتره ؟ 

اول با همين كلاس مرحله ب مرحله پيش برم يا معلم خصوصي بگيزم يا يكي از دوستان نوشته بودن با  يه مدرسي تو يوتيوب پيش رفتن 

خب خيلي عالي  بنظر شما چه مسيري رو برم بهتره ؟  اول با همين كلاس مرحله ب مرحله پيش برم ي ...

ببینید بنظر‌من البته؛ توی قدم اول فیلم های یوتیوب رو فراموش کنید چون حتی این اشکان و اینا که میگن مدرسن تلفظ های فوق العاده افتضاحی دارن اگر براتون مقدوره معلم خصوصی بگیرید اگر نه گوته گزینه ی خیلی خوبیه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792