2821
2789
عنوان

دختر ۱۰ ماهم

73 بازدید | 7 پست

بعضی وقتا میزنه تو سرش محکم چندبار حواسش پرت میکنم باز یادش نمیره 

علتش چیع

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

احتمالا میخواد حرف بزنه یا منظورشو بهتون بفهمونه اما موفق نمیشه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخواد حرف بزنه.زبان بگیره

ای جان... خداااا  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

احتمالا میخواد حرف بزنه یا منظورشو بهتون بفهمونه اما موفق نمیشه

اره زیاد تو تلاشه همش اوا سازی میکنه اما مامان و بابا و نای نای  و میگه با مثلا ماشین اسباب بعزی دستش میگیره میگه نانی نانیییی

اره زیاد تو تلاشه همش اوا سازی میکنه اما مامان و بابا و نای نای  و میگه با مثلا ماشین اسباب بعز ...

ای جانم خدا حفظش کنه بلا خانومو 😍😍😍😍

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
ای جانم خدا حفظش کنه بلا خانومو 😍😍😍😍

فدات شم عزیزم برا امضات ۵تا صلوات فرستادم

فدات شم عزیزم برا امضات ۵تا صلوات فرستادم

ممنون مهربون ❤❤❤

2824
2823
2791
2779
2792