2777
2789
عنوان

تولد واسه بچه

52 بازدید | 13 پست

خانما تا بحال همه تولدای بچه هاتون و کامل گرفتین؟با تم و اینا منظورمه؟

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

من تولد یکسالگیش رو خیلی خیلی مفصل گرفتم,سالهای بعدی مختصر,هر سال جالب نیس خیلی مفصل بگیری,سال اول مهمه به نظرم,انشالله تولد هفت سالگیشم عالی میگیرم,که یه کم بیشتر حالیش باشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تولد یکسالگیش رو خیلی خیلی مفصل گرفتم,سالهای بعدی مختصر,هر سال جالب نیس خیلی مفصل بگیری,سال اول م ...

ممنون عزیزم ان شاا... تولد صد و بیست سالگیش😍

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
من تولد یکسالگیش رو خیلی خیلی مفصل گرفتم,سالهای بعدی مختصر,هر سال جالب نیس خیلی مفصل بگیری,سال اول م ...

😅حالا نظر من اینه که سال اول یعنی یکسال و دوسال خیلی خانوادگی و صمیمی باشه چون بچه متوجه نیست زیاد

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
😅حالا نظر من اینه که سال اول یعنی یکسال و دوسال خیلی خانوادگی و صمیمی باشه چون بچه متوجه نیست زیاد

اینم هست

من خودم ده روزگی که مهمون دعوت کردیم مفصل بود از نظر پذیرایی و تعداد مهمونا و اینا

بعد دیگه سه سالگی سنگین گرفتم

البته بجز یکسالگی و دو سالگی بقیه و خودم تم اینا براش درست کردم در حد خودمون

ممنون عزیزم ان شاا... تولد صد و بیست سالگیش😍

فدات عزیزم,خدا بچه ات رو برات حفظ کنه ان شالله  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

آره خود بچه که چیزی متوجه نیس ,ولی عکس و فیلماش یادگاری میمونه براش ,اون موقع هم بچه خیلی شیرینه,عکساش قشنگ میشه,من خیلی جشن دندونی هم دوس داشتم بگیرم ولی بچه ام اصلا خواب نداشت,خیلی خوابش کم بود اذیت میشدم,واسه همین تولدش جبران کردم دیگه  

آره خود بچه که چیزی متوجه نیس ,ولی عکس و فیلماش یادگاری میمونه براش ,اون موقع هم بچه خیلی شیرینه,عکس ...

منم مامانم آش درست کرد دوتا ظرف تزئین کردم باهاش براش عکس گرفتم در همین حد 

منم مامانم آش درست کرد دوتا ظرف تزئین کردم باهاش براش عکس گرفتم در همین حد 

من همون عکسم نگرفتم,از بس حوصله نداشتم بخدا,همین الانم که سه سالشه خوابش کمه,پیر شدم  

من همون عکسم نگرفتم,از بس حوصله نداشتم بخدا,همین الانم که سه سالشه خوابش کمه,پیر شدم    

عزیزم خدا حفظش کنه

آدم همش دوست داره برای بچش جشن بگیره و چیزای خوشگل داشته باشه یادگاری

عزیزم خدا حفظش کنه آدم همش دوست داره برای بچش جشن بگیره و چیزای خوشگل داشته باشه یادگاری

مرسی گلم,همچنین بچه شما رو

آره دیگه خوشبحال بچه های الانه