2777
2789

دیگه چقدر گریه کنم خسته شدم دیگه چقدر خدا رو به زمین زمان قسم بده دیگه چقدر منتظر بمونم 

من دیگه خستم . خسته ام از بس نقشه خودکشی کشیدم. یکییییییییی نیستتتت منو نجات بده

یعنی توی این دنیای نامرد هیچکس نیست بهم بگه اونم دلش تنگه و برمی گرده

ازتتتتتتتتتت متنفرم آرین که اینجوری لهم کردی داعونم کردی نمی تونم دیگه زندگی کنم. نخند نخند نخند. چه جوری دلت اومد بهم بگی حالم از همه چیت بهم می خوره

هیچکی نیست کمکم کنه😭😭😭 حتی خدا هم نیست. آرین راست می گفت خدایی وجود نداره 

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم مطمئن باش خدا جوابشو ميده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

آرین غلططط کرده 

بچه پرو

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

انزو: هفده سالم بود , عاشقش بودم

حتی سعی کردم براش بمیرم , دو سال بعد

حتی اسمشم یادم نمیومد . "زمان همه چیزو پاک می کنه"!

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
عزیزم از کجا میدونی اگه برگرده به صلاحته؟؟؟ بسپر به خود خدا هرچی برات خیره رقم بزنه

من نمی تونم تحمل کنم دیگه نمیکشم

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔