2777
2789
عنوان

هیچچچچچچکس نیست بهم بگه برمی گرده یا نه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست

چرا اینقد ناامید و ناتوان شدی چرا گریه من نمدونم آرین کی بوده که رفته ولی الان نیست شاید قسمت نبوده یا هر چیز دیگه نمیشه یکی به زور مال خودت کنی وقتی اون نمیخواد تو باید واسه خودت ارزش قائل باشی و محبت گدایی نکنی خدا بوده و هست اگه شک داری یه نگاه به خودت به اطرافت بکن یکم با دید بازتر خدارو همه جا میشه حس کرد ازش بخواه که هر چی صلاحته برات پیش بیاره یکم صبر کن بعد هر سختی راحتی هست شک نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خالم افتادم😪 اونم پسره بهش گفت میاد خواستگاریش بد جور عاشقش شده بود. تمام اتفاقات بین شون تو دو هفته افتاد اما اون تا دوسااال نتونس فراموش کنه. اما خب بالاخره اینکارو کررد. کسی که رفته ارزش غصه خوردن نداره. الان ک یاد اون روزا میفته فقط ناراحت میشه که چرا بخاطر اون غصه خورد. ادمای جدید میان تو زندگیت. زمان کمکت میکنه

لم دقیقا توی موقعیت توام میفهم داری چی میگی 

بعد رفتنش بهترینا اومدن پسشون زدم حالم از جنس مخالفم ب هم میخوره

ب خدا واگذارش کردم برگرده دیگه نمیخوامش ادمی ک برگرده دوباره بره گمشه همونجایی ک بوده

وقتیم دوباره اومد ولش کن بزتر همونجوری غرورتو شکسته غرورش بشکنه همونجوری اشکتو دراورده اشکش دربیاد

ما هیچ الهی همه تو   
عزیزم من تاپیکا قبلتو میخوندم الان ببخش اینو میپرسم رابطه جنسی هم داشتین؟

آره😔

23 شهریور روزی که تو برای همیشه از ذهنم میری. من به تو ثابت می کنم از تو بهتر بودم💫🎀 برای قوی بودنم و تسلیم نشدنم دعا کنید🙏😔
آره😔

میدونی پسری ک نیازش برطرف بشه اینجوری حرف میزنه و اینقددد طرفشو خورد میکنه

شماهم با تن دادن ب خواستش کلا ارزشتو واسش ب صفر رسوندی

برو خداتو شکر کن ک گذاش رف...اگه میموند و ازدواج میکردین باهم تو زندگیت ی روز خوش نمیدیدی...

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون