2777
2789
عنوان

جوجه کباب

161 بازدید | 20 پست

خانما بیاید طرز تهیه ی کباب خوب بهم بگید ممنون

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

جوجه هاردو از راستا سیخ گرفته وپخته کرده😁

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

ماست روغن زعفرون پیاز نمک فلفل بزن ب جوجه بذار ی دو سه ساعت بمونه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوجه هاردو از راستا سیخ گرفته وپخته کرده😁

خخخ اینو میدونم چی میریزید تو مرغ برا مزه ش

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

روغن زیتون،زعفران،نمک،پیاز خلالی،ادویه مثل زردچوبه،یکم فلفل،یا کیوی حلقه کن روش یا یه قاشق ماست بزن

اخر سر بهش روغن زیتون بزن نه همون اول

نوش جان

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

فلفل دلمه ای وپیازرنده شده واب لیمو یکم ماست وزعفرون وروغن مایع وزردچوبه ی زیاد نمک وفلفل وزنجبیل روباهم هم بزن بعدجوجه هاروبخوابون توش

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
روغن زیتون،زعفران،نمک،پیاز خلالی،ادویه مثل زردچوبه،یکم فلفل،یا کیوی حلقه کن روش یا یه قاشق ماست بزن ...

مرسی عزیز

روغن زیتون،زعفران،نمک،پیاز خلالی،ادویه مثل زردچوبه،یکم فلفل،یا کیوی حلقه کن روش یا یه قاشق ماست بزن ...

خیلی ممنون

من خیلی دستورها امتحان کردم آخرش اون که به ذائقه خانواده ام می‌خورد ترکیب سس مایونز پیاز سیر زردچوبه ...

ممنون

تیکه هارو که برش زدی با پیازوباچندقاشق ماست وزعفرون وابلیموقاطیش کن بزارچندساعت استراحت کنه تویخچال ...

مرسی

فلفل دلمه ای وپیازرنده شده واب لیمو یکم ماست وزعفرون وروغن مایع وزردچوبه ی زیاد نمک وفلفل وزنجبیل رو ...

ممنون

ماست روغن زعفرون پیاز نمک فلفل بزن ب جوجه بذار ی دو سه ساعت بمونه

ممنون