2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 35 پست

من خس ششم دارم ولي تو بعضي موارد براي خودم مخصوصا خيلي جواب ميده هنوز دارم براي ديگران روش كار ميكنم ازمون و خطا داره اين م و اينا حرف حسه نبود از اول ميخواستم بگم سين نميدونم ديگه چقد درسته چقد غلط

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنانه یا ثنا؟

درسته حست تورخدا بگو کسی که دوسش دارم دوسم داره؟پیامم رو که امروز دادم جواب میده؟ اشتی میکنیم بااین پیام؟تووقران بگووو دارم میمیرم

درسته حست تورخدا بگو کسی که دوسش دارم دوسم داره؟پیامم رو که امروز دادم جواب میده؟ اشتی میکنیم بااین ...

کودوم بود ؟ 

یه نفر این دوتا رو گفت همینجوری کنار گوشم با اینکه تنهام گفتم شاید راسته من حس ششم ندارم 

درسته حست تورخدا بگو کسی که دوسش دارم دوسم داره؟پیامم رو که امروز دادم جواب میده؟ اشتی میکنیم بااین ...

اي نامرد من كه گفتم س چرا نگفتي اره اگه ثناست البته

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
کودوم بود ؟  یه نفر این دوتا رو گفت همینجوری کنار گوشم با اینکه تنهام گفتم شاید راسته من حس شش ...

از اون يه نفر بپرس من باردارم يا نه

تو باردار نیسی اسی هم آشتی میکنه البته مطمئن نیسم چون اون چیزی نمیگه فقط اون یه لحظه بود

خوب خوب دقت کن ببین میگه جواب پیامومیده؟ با پیامم اشتی میکنیم؟