2777
2789
عنوان

با سواد و با فرهنگ

241 بازدید | 6 پست

چجوری میشه با سواد شدد ، رمان خوندن میتونه ؟ بعد چه کتابایی باعث میشه سواد ادم بالا بره ،، تو نی نی سایت یه نفر نوشته دو روزه یه کتاب میخونه ولی من حداقل دوهفته طول میکشه کتاب بخونم به نظرتون من مشکل دارم ؟

لبخند بزن   

ن خب هرکسی سرعت خوندن و زمانش متفاوته 

شاید شما وقتشو نداری

کتاب های معروف و قشنگ و ادبی جهان رو بخون رمانای آبکی زیاد خوب نیس

سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال می‌کنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکلی نداری شوهر من یک ماهه کتاب میخونه خودم چند ساعته یعنی تا کتاب رو تموم نکنم نمیخوابم. 

اگر میخوای باسواد بشی کتابای تاریخی. روانشناسی. شعر. بخون یا رمانای خوب. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من یه کتاب رو سر یه روز تموم میکنم نمی‌دونم چرا چون علاقه دارم،رمان که کلا به درد خودشون میخوره ولی رمان با رمان فرق داره مثلاً من خودم رمان نمی‌خونم ولی کتاب رویای نیمه شب که رمانه بر اساس واقعیت خیلی قشنگه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷