الان اموزشگاه ها هنوز family and friends رو تدریس میکنن؟
من ۵ سال مجموعه کتابای Family And Friends رو تدریس کردم . بله تدریس میکنن اما الان دیگه کتاب های موثرتری موجوده که خیلی از جهات مکالمه ای قوی میکنن شاگردان رو
من الان خدم در حال اموزش دیدن این کتابام واقعا از نظر شما این کتابا خوبن ؟اگه کتابای بهتری هم ...
برای چه سطحی ؟ اگه beginner هستین خوبه ولی برای سطوح بالاتر پیشنهاد نمیکنم .همه چی بستگی به استادتون داره که چقدر مطالب رو بسط میده و چطور از دل تصاوویر و گرامر جملات کاربردی و مکالمه ای براتون درنظر میگیره .یکی از یه کتاب دویست تا لغت جدید بهتون یاد میده. یکی بسنده به تصاویر کتاب میکنه
دو سال كلاساي كانون زبان رو رفتم مكالمه و شنيداريم ضعيفه و واسه كارم واقعا لازمه زبان ياد بگيرم ، وا ...
شما تلاش کن کلاسای free discussion رو شرکت کن فقط . من معتقدم از دل مکالمات میشه هم گرامر یاد گرفت هم اسپیکینگ رو قوی کرد و هپ درکنارش با کمک کتاب های tactics میشه listening رو فوق العاده دلچسب کرد
دو سال كلاساي كانون زبان رو رفتم مكالمه و شنيداريم ضعيفه و واسه كارم واقعا لازمه زبان ياد بگيرم ، وا ...
پیروی پیام قبلیم شما زبان رو به چشم یه عضو جدا نشدتی از خودت بابد نگاه کنی . هر زمانی که از خودت دورش کنی اونم از شما دور میشه و یادگیری و هرچه کاشتین همه بر باد میره . یک دوره تایم بگذارید ولی مصمم و قاطع . از اونجا به بعد به شکل روتین وار داخل برنامه زندگیتون بگنجونید .من از ۸ سالگی تا ۱۶ سالگی مداوم رفتم و ۱۷ سالگیم دیپلم زبانمو گرفتم و باز هپ دانشگاه برای آکادمیک یاد گرفتنش رفتم