2777
2789
ممنون ک بودی و ب حرفام جواب دادی😊

خواهش ميكنم عزيزم❤️

من هر روز ميرم خونه مادرم چون پدرمادرم پير و مريضن يكم بهشون ميرسم كار خونه اونام با پسرم بازي ميكنن يا يه نيم ساعت ميزارم پيششون ميرم به كارام ميرسم قبل عصرم مياييم خونه يا شوهرم مياد دنبالمون 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن اگه خیلی نزدیک باشی دیگه دلتنگت نمیشن و براشون عادی میشی یا زده میشن درسته؟

نه فامیل نیس ها پدر مادر مگه پدر مادر ازبچه زده میشه ؟!!!عزیزم مابچه هارو اونا بزرگ کردن اونوقت بعد یکی دوسال زده میشدن !این حرفا چیه عجب مردم حرفایی میزنن

برعکس نزدیک باشی زود زود میری به اونام محبت میکنی مهربونی میکنی ازت راضی میشن زندگیت به خدشبختی تند میره سمتش

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
نه فامیل نیس ها پدر مادر مگه پدر مادر ازبچه زده میشه ؟!!!عزیزم مابچه هارو اونا بزرگ کردن اونوقت بعد ...

مرسی از نظرت حالمو خوب کردی. نه که مادر شوهرم راضی نیس همه چی میگه که نریم پیش اونا خونه بگیریم

مرسی از نظرت حالمو خوب کردی. نه که مادر شوهرم راضی نیس همه چی میگه که نریم پیش اونا خونه بگیریم

الکی میگه عزیزم نزدیک خانوادت نشی یه وقت پسرش باخانوادت گرم ومحبت نشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼