2777
2789
میگن اگه خیلی کنارشون باشی ازشون زده میشی راست میگن

ما هم نزدیکیم..

همه چی بستگی به مدیریت روابط خودتون داره و خانواده تون..

ولی سال اول آمدها به خونتون رو کم کنید و بیشتر سعی کنید خودتون برید و در کل سال اول رفت و امد رو کم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم نزدیکیم.. همه چی بستگی به مدیریت روابط خودتون داره و خانواده تون.. ولی سال اول آمدها به خونت ...

من اگه برم پیششون کلا میرم خونه ی اونا اخه شوهرم ۱۲ شب میاد منم تو خونه حوصلم سر میره

اما به نظرم خانواده ی خودت باشه بهتره و حرف و حدیث توش نیس

من کلا مشکل خاصی نداشتم عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من کلا مشکل خاصی نداشتم عزیزم 

خوش به حالت. اخه من شوهرم خونه نیست تا ۱۲ شب تنهام خیلی حوصله ام سر میره همشم نمیتونم برم خونه مادر شوهرم اونجا زیاد برم رومون بهم باز میشه

خوش به حالت. اخه من شوهرم خونه نیست تا ۱۲ شب تنهام خیلی حوصله ام سر میره همشم نمیتونم برم خونه مادر ...

من یادمه اون زمان من و یک جاری بزرگم بودیم گاهی عصرها میرفتیم پیش مادرشوهرم خیلی خوب بود خدایی دیگه هر کسی با توجه به شرایطش باید بسنجه عزیز دلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میگن اگه خیلی کنارشون باشی ازشون زده میشی راست میگن

آره اینو راس میگن

نباید هر روز بری

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ولی باورت نمیشه که کلی تو خونه حوصلم سر رفته

الان دوري از خانوادت؟ ازين لحاظ خوبه كه خيالت راهته هرموقع حوصلت سر بره جاي رو داري بري

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
الان دوري از خانوادت؟ ازين لحاظ خوبه كه خيالت راهته هرموقع حوصلت سر بره جاي رو داري بري

اره اونم هست ولی اگه کنار اونا باشم که باهم دیگه جایی میریم و اونجا سرگرم با خواهرم و زنداداشم اینا

خوش ب حالت حتی خانواده شوهر اجازه نمیدن با جاریام خوب باشم

امیدوارم زندگی تون تغییر کنه و به سوی خوبی بره گاهی خیلی چیزا دست خود ادم هست عزیز دلم ما نباید اجازه بدیم بقیه برامون در یخلی مسایل تعیین تکلیف بکنن البته با رعایت احترام 

چقدر حرفات ارامش بخش 🙂🙂

لطف داری عزیزم