بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما به نظرم خانواده ی خودت باشه بهتره و حرف و حدیث توش نیس
من کلا مشکل خاصی نداشتم عزیزم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوش به حالت. اخه من شوهرم خونه نیست تا ۱۲ شب تنهام خیلی حوصله ام سر میره همشم نمیتونم برم خونه مادر ...
من یادمه اون زمان من و یک جاری بزرگم بودیم گاهی عصرها میرفتیم پیش مادرشوهرم خیلی خوب بود خدایی دیگه هر کسی با توجه به شرایطش باید بسنجه عزیز دلم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوش ب حالت حتی خانواده شوهر اجازه نمیدن با جاریام خوب باشم
امیدوارم زندگی تون تغییر کنه و به سوی خوبی بره گاهی خیلی چیزا دست خود ادم هست عزیز دلم ما نباید اجازه بدیم بقیه برامون در یخلی مسایل تعیین تکلیف بکنن البته با رعایت احترام