2821
2789
عنوان

ازدواج

125 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مدتی هست که تاپیک ای درمورد ازدواج زیاد میبینم

ومیبینی دخترخانمای مجرد میگن خواستگارندارم وهمچیم اوکی ولی خواستگار ندارم 

میخاستم یه چیزی بهتون به همه دخترخانمای مجرد که به ازدواج به عنوان یه هدف نگاه نکنید بلکه به عنوان یه اتفاق بعش نگاه کنید اینجوری هم خودتون از دغدغه بیرون میاید وهمینکه دیگه انتظارنمیکشید چون ممکنه که این اتفاق توی زندگی بعضی ها بیفته وممکن تو زندگی یه نفرهم نیفته درست میدونم داشتن همدم وهمس ر وتشکیل خانواده از نیازهای بشر ه ولی اینکه بخای همه ی هم وغمت رو بزاری روی ازدواج اصلا جالب نیس بنظرتون چیه؟

مجردی؟ حالا من همیشه فقط تاپیکای مشابه وضع خودم میبینم. انقد ک حس میکنم همه دنیا دسته حمعی شبیه من زتدکی میکنن! 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

دقیقا همین طوره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره نظرت درسته ب عنوان ی انفاق ی پشامد خوش آیند باید بهش نگاه کرد واقعا این جز اهداف حساب نمیشه 

🤰-Medical 🌸Midwifery🌸pregnancy🤱جمله تاکیدی مثبت ک واسم اتفاق میوفته :زندگیم پر از عشق و ارامش و خیرو برکته خدایا شکرت 🧿🌸

من خانوادم اذیتم میکنن دلم ارامش میخواد دلم میخواد برم یه جایی نبینمشون

تنها راهش هم ازدواجه چه میشه کرد

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

انسان همیشه دنبال چیزیه که نداره مخصوصا اون چیز یه چیز عادی باشه و همه اونو داشته باشن حتی حیوانات و گیاهان ولی وقتی به دستش اورد عادی میشه 

اونجا که مجردن درپی اشن واونایی که دارن براشون عادی و تکراری شده 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
من خانوادم اذیتم میکنن دلم ارامش میخواد دلم میخواد برم یه جایی نبینمشون تنها راهش هم ازدواجه چه میش ...

میتونی برای یه مدت با دوست یا دخترخاله ای چیزی بری مسافرت اینجوری حال وهوات عوض میشه همچی که تهش با ازدواج حل نمیشه البته بازم من قضاوت نمی کنم چون توی زندگی شما نیستم

همه که میخوان مجرد بمونن اینجا ولی من میخوام ازدواج کنم😁

نه عزیزم من نمیگم  کسی نمخیاد ازدواج کنه 

ولی نباید به ازدواج به عنوان هدف نگاه کرد چون اگه یوقت ازدواج نکردی میفههمی چرا کارایی میتونستی انجام بدی ولی همه ی عمرت برای یه اومدن خواستگار تلف کردی

عده ای خونه پدرو مادر مشکل دارن فک می کنن با ازدواج حل میشه البته گاهی حل میشه گاهی بدتر میشه اگه خونه شوهر بد باشه میان اینجا می نویسن اشتباه کردم ازدواج کردم وای مجردی چقدر عالی و بعد یه تاپیک دیگه می زنن به نظرتون از این طلاق بگیرم با کی ازدواج کنم اینجوری نباشه 

واقعا اگه شوهر اینقدر بده چرا جدا نشده دنبال دومی هستند و چرا به دخترا می گن ازدواج پیف پیف 

شایدم می گن اونا ازدواج نکنن و مورد مناسب و متنوع  برا ما زیاد باشه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بله مجردم ۱۷ سالمه

حس میکنم واسه همین این تاپیکا زیاد ب چشمت میاد. اینجا پر تاپیک متنوعه. 

حالا ک اومدم، نظرم بگم. با نظرت موافقم ولی با این قد ساده گفتنش نه. گاهی چیزی ک باید باشه، سخته. مثلا الان تو ۱۷ سالته. راحته برات گفتنش. وقتی یکی ب دهه سی زندکی میرسه، قطعا نگرانیش بیشتر میشه. البته باید باز هم همینجکری نگا کنه ولی نباید فک کنیم با یه نصیحت ساده ما، زندکیش تغییر میکنه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عده ای خونه پدرو مادر مشکل دارن فک می کنن با ازدواج حل میشه البته گاهی حل میشه گاهی بدتر میشه اگه خو ...

ببینید منظورم من این نیست که ازدواج بدهه و۰۰۰ 

حرفم آینه که ازدواج یه اتفاق یا پیش میاد یا نمیاد ولی دیدم کسایی رو که حتی قبولی تو کنکور رو وداشتن شغل رو برای این میخام که موقیعت وکیس هایی خوبی رو بدست بیاورن درصورتی که نباید ابنطور باشه مااگه میخایم کاری رو انجام بدیم باید برای دل و موفقیت خودمون باشه 

نه عزیزم من نمیگم  کسی نمخیاد ازدواج کنه  ولی نباید به ازدواج به عنوان هدف نگاه کرد چون ا ...

بله حرفتون درسته نه تنها تو ازدواج بلکه تو بقیه چیزام همین طوره مثلا تنها تو زندگی به یه چیز گیر ندی و غصه شو‌بخوری از خواستگار گرفته تا ماشین و پول باید از مسیر زندگی لذت برد کسی که وقتی یه چیز و نداره خوشحال نیست اگرم داشته باشه نمیتونه خوشحال باشه چون راه شاد بودن و بلد نیست(دیدم که میگم)

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          
2824
2823
2791
2779
2792