2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 17 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببینید منظورم من این نیست که ازدواج بدهه و۰۰۰  حرفم آینه که ازدواج یه اتفاق یا پیش میاد یا نمی ...

من منظور شمارو متوجه شدم 

اما چه اشکالی داره یکی دلش به ازدواج خوشه یکی بچه اصلا یکی هدفش ایناست اتفاقا اگه برا ازدواج بره دانشگاه یا برا ازدواج بره سرکار مگه بده یا کیس مناسب پیدا می کنه یام صاحب دانش و پول میشه هدف هرچی باشه برا رسیدن بهش باید تلاش کردو امید داشت و اگه تو زندگی هدف نباشه ارزشی نداره الان مثل قدیم نیست برا دختر خواستگار باید الان باید تو اجتماع بود

ولی به نظر من ازدواج زیر 25 سال اشتباهه چون پخته نشدن دخترا 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا