2777
2789
عنوان

قیمه پز ها 🤒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 49 پست

بهتره از همون برنامه کل اشپزیتو یاد بگیری اینجا تایپ کردن برات سخته 

چون مختصر بخوام بنویسم فوت و فن هاش نمیشه بگم

خدایا ممنونم اینقدر دوستم داری...عاشقتم من که....  

من پیاز  با  رنده ریز ،ریز ریز میکنم و بعد سرخ میکنم بعد گوشت خورشتی اضافه مبکنم تفت میدم رب اضافه میکنم ربش نباید کم باشه زیادم نباشه  بعد زردچوبه اضافه میکنم لپه میریزم یه تفت کوچک میدهم من لپه اصلن خیس نمیکنم چون لپه خیس میشه دیر پز میشه اب اضافه میکنم چند تکه چوب دارچینم میریزم داخل قابلمه زیرشو اول زیاد میکنم جوش خورد بعد زیرشو کم کم میکنم فرض کن ساعت ۲ ظهر بار میزارم ساعت ۹ شب اماده امادس اینجوری کاملن جا میفته قیمه ات بعد دوساعت مونده به سرو من هویج تکه های درشت خرد میکنم همراه زعفران دم شده داخلش میریزم  یک ربع قبل سرو کمی ابلیمو و کمی نمک میریزم تست میکنم مزش اوکی باشه از لحاظ نمک و ترش بودنش 

فقط چون زیر قابلمه خیلی کم درنتیجه نباید خیلی اب پر کنی چون زیرش کم کمتر اب تبخیر میشه 

موقع سرو هم کنار بشقابت کمیرسیب زمینی سرخ شد بریز کنارش از اب و لپه و گوشت بریز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لپه سریع میپزه، ولی جدا توی اب بپز، قبل از پختن خوب بشورشون. . تکه های مرغ رو اول توی روغن سرخ کن، ط ...

بعد لپه رو قبلش بپزم تو خورشتم کی بریزم

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
من لپه رو آبپز میکنم یکم نرم بشه بعد میریزم تو ابکش چند بار اب میگیرم روشون تا تمیز بشن و بعد با گوش ...

چقد طول میکشه ابپز شه بعد ابپز شدش و با گوشت تقت میدی دیگ له نمیشه؟؟

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤