2777
2789
عنوان

مامانم میگه کم هست آبرومون میره

321 بازدید | 31 پست

تو شیراز رسمه تقریبا وقتی ۶ماه میشه زن باردار آش کوفته سبزی درست میکنن به بقیه هم میدن.امروز مادرشوهرم زحمت کشیده درست کرده. برای خالم و عمم و داییم هم نفری یه ظرف گزاشت. تو هرکدوم ۲تا کوفته هست که اندازشم فکنم مثه کوفته تبریزیه. حالا میخوام ببرم مامانم میگه نبریا زشته کمه.اینا ۴نفرن بعداز کلی وقت میخوای بری یچیزی بدی زشته کم ببری.منم گفتم طلبکار که نیستن.واسه مزه کردن هست کلا.

بنظرتون زشته؟

آخه من هرچی تو نذری هم دیدم کسی میبره ۲تا کوفته میندازن توش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی خودت نبر بده برادرت یا کسی ببره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دستشون درد نکنه زحمت کشیدن به نظر من که ببر...البته من کلا با این رسم و رسوم مخالفم

منم خیلی مخالفم اصن واسه همین نزاشتم مامانم درست کنه که این رسمارو اجرا نکنم.حالا مادرشوهرم خودش درست کرد بیچاره دیگه نشد چیزی بگم

منم شیرازم ماتوهفت ماه میپزیم  ولی کوفته توش نمیزاریم بابا ببرچه اشکالی داره مگه قراره بخورن ک ...

آخیش مرسی گفتی...اینم آشش خوب زیاده کوفتش فقط دوتاس.انداختم تو فکر که نکنه زشته کم ببرم