2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

109 بازدید | 20 پست

خانوما من نامزدم تا ی دعوامون میشه میگه نمیخامت امروزم سر اینکه من گفتم  سالی دوبار میرم خونه برادرام ک ی شهر دیگس  دعوا کردیم گف چرا بهم نگفتی چشم همیشه باید بم بگی چشم 

اخه من یکم قبلنا باهم بد رفتاری کردم در کل چن روز پیش بهش قول دادم دیک عوض شم حالا امروز میگه ما بهم نمیخوریم از این حرفا خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسش دارم اصلا بدون اون غمگینم  

اما اون به زبون خودش داره بهت میگه اگه دوست داشت نمی‌گفت از این حرفا اصلا از دهنش رد نمیشد چه برسه بگه اون داره حالت رو بد می‌کنه با این حرفاش داره از دوست داشتنت سو استفاده می‌کنه ازدواج کنید راه برگشت سخت میشه الان ولش کنید بهتره میتونی فراموشش کنی میری پیش مشاور بعد از ازدواج طلاق بگیری دیگه بهت میگن مطلقه هر چند برات مهم نباشه بازم با خودته عزیزم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما   
اما اون به زبون خودش داره بهت میگه اگه دوست داشت نمی‌گفت از این حرفا اصلا از دهنش رد نمیشد چه برسه ب ...

یبار تو عقد جدا شدم راس میکی دوسم ندارع انقدر التماسش کردم  ولی اون براش مهم نیست ب نظرتون چیکار کنم ک برگرده

یبار تو عقد جدا شدم راس میکی دوسم ندارع انقدر التماسش کردم  ولی اون براش مهم نیست ب نظرتون چیکا ...

التماسش کردی!!!!! چرا خودتو کوچیک کردی آخه حالا مگه چه تحفه ای هست که التماسش کردی همین ما خانوما هستیم این آقایون بزرگ کردیم رو هوا هستن عزیز دلم وقتی براش مهم نیست چرا میخوای برگرده ؟ بره به درک بعد از چند مدت با یه دختری آشنا میشه ببینم کی با اخلاقش کنار میاد اینقدر بی تفاوت تو هم یکی گیرت میاد که بهت اهمیت بده عزیزم بازم زندگی خودته

نمی‌دونم خیلی دوسش دارم 

منم یکی رو دوست داشتم البته یکطرفه بعدش از دوستم خواستگاری کرد الان خداروشکر میکنم که فراموشش کردم اصلا دوسش ندارم الان بعدش رسیدن بهش سخته

منم یکی رو دوست داشتم البته یکطرفه بعدش از دوستم خواستگاری کرد الان خداروشکر میکنم که فراموشش کردم ا ...

درسته ولی دارم میمیرم ولی اون چی خیلی نامرد بود نمیدونم بش پیام بدم ندم چیکار کنم 

اسی این شوهرا رو از کجا پیدا میکنی که مجبوری تو عقد جدا بشی؟؟؟

اگه نمیخوادت که زندگیت باهاش ادامه پیدا نمیکنه کسی به اجبار با دیگری نمیمونه.این آقا هم دنبال بهانه میگرده که ولت کنه.

با حضور خانواده ات باهاش حرف بزن تا تکلیفت معلوم شه

درسته ولی دارم میمیرم ولی اون چی خیلی نامرد بود نمیدونم بش پیام بدم ندم چیکار کنم 

نده عزیزم خودتو کوچیک می‌کنی وقتی همچین رفتاری باهات چرا برگرده اینقدر بی اعتنا ببین گلم چند روز بگذره خوب میشی اگه براش مهم باشی بهت پیام میده خودتو طلف نکن منم دوستم البته دختر بود اصلا براش مهم نبودم منم دخترم بعد دیگه سعی کردم مثل خودش رفتار کنم

راستی گلم الان اینقدر براش اهمیت نداری قبلنا شاید غیر مستقیم بهت میگفته نمیخوادت الان با داره مستقیم میگه خوبه ازدواج کنی با چند تا بچه بعد بهت بگه نمیخوادت بره بهت خیانت کنه و زنه رو بیاره تو خونت و بهش محبت کنه اما به تو و بچه هات محبت نکنه