2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست
[QUOTE=150672901]نده عزیزم خودتو کوچیک می‌کنی وقتی همچین رفتاری باهات چرا برگرده اینقدر بی اعتنا ببی ...

گلم واقعا به خاطر خودت میگم عزیزم که تو آینده بدبخت شب عزیزم بعد از ایام کرونا یا تلفنی با مشاور حرف بزن تا کمکت کنه فراموشش کنی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما   
گلم واقعا به خاطر خودت میگم عزیزم که تو آینده بدبخت شب عزیزم بعد از ایام کرونا یا تلفنی با مشاور حرف ...

منظورم بدبخت نشی کلیبورد عوض می‌کنه خودش 😂 بخند شاد باش بی‌خیال آدم هایی که بهت اهمیت نمیدن من به شخصه کسی که اصلا مهم نیستم براش اون شخص مهم نیست برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی گلم الان اینقدر براش اهمیت نداری قبلنا شاید غیر مستقیم بهت میگفته نمیخوادت الان با داره مستقیم ...

درست میکی نمیخاد دیگه ولی این دله نمیفهمه هرکاریش میکنم  اخه چطوری میشه فراموشش کرد نمیشه بخدا نمیتونم ی روز جواب پیامو  نمیداد من میمردم 

درست میکی نمیخاد دیگه ولی این دله نمیفهمه هرکاریش میکنم  اخه چطوری میشه فراموشش کرد نمیشه بخدا ...

وا عزیزم نگو مشاور عزیزم مشکلتون رو حل می‌کنه 

آره عزیزم نمی‌خواد نمیشه که زور کرد عزیزم بزن به سر دلت بگو خجالت بکش عاشق همچین آدم بی لیاقتی میشی بی لیاقت من تورو اینجوری تربیت کردم 😂😂😂 بازم با خودته گلم ⁦♥️⁩ من بخاطر خودت میگم حق داری اگه اعتماد نکنی ولی بخاطر خودت میگم 

وا عزیزم نگو مشاور عزیزم مشکلتون رو حل می‌کنه  آره عزیزم نمی‌خواد نمیشه که زور کرد عزیزم بزن ب ...

نمیخاد دیه میخواست ک اینطوری نمیکرد خاطره هاش دیونم میکنه ممنون بخاطر راهنماییت 

نمیخاد دیه میخواست ک اینطوری نمیکرد خاطره هاش دیونم میکنه ممنون بخاطر راهنماییت 

عزیزم منم خاطره دارم با دوستم اما الان ازش بدم میاد خواهش میکنم گلم هر وقتی خواستی درباره این باره حرف بزنی گلم اگه دوست داشتین میتونی تگم کنی