2777
2789
عنوان

پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 39 پست
بنظرت میرسم به اونچه میخوام؟    

جانم؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم؟

رشته ی مورد نظرم هر سال براش زحمت میکشم ولی یه اتفاق خیلی بد اتفاق میفته همه چی رو بهم میزنه...سال اولم پدرت فوت کرد منو از زندگی انداخت

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
عزیزم اینکه بیایی سر بسته و نامفهوم حرفی بزنی و بخوای بقیه پیشگویی کنن کاملا غلطه  و شما خودت ...

درسته نامزدم خیلی ریسک پذیره ولی خودم نگرانم خیلی که کارا درست پیش میره یا ن میترسم زمان زیادی ببره

نمیدونم.استرس دادم عصبیم هستم این روزا حالم واقعابده .ازکجافهمیدی؟

روزاای خوب هم میاد.ناامید نباش. توکلت به خدا باشه. همیشه ایه الکرسی بخون. با خدا زیاد حرف بزن. و مراقبه انجام بده. کار خاصی نمیخواد انجام بدی. شبها وقت خواب رو کمرت دراز بکش. دستهاتو نوازی بدنت قرار بده. چشمهاتو ببند و چند نفس عمیق بکش. بعد از صد به صفر به ثورت معکوس بشمار. و تمرکزتو رو همون اعداد بزاد و وقتی تمام شد با چشم بسته اجسانی که تو اتاقه رو تک تک نام ببر. .حتی اگه لباس دکمه دار پوشیده باشی با شم بسته دکمه های لباستو بشمار. صبح که بیدار شدی. بگو سلام صبن بخیر. مطمئنم امروز روز خوبی در پیش داری. و بعد بلند شو کارااتو انجام بده. هر جایی هم حس کردی استسر داری نفس غمیق بکش. چند بار تکرار کن و دوباره به صورت معکدس شروع کن به شمارش اعداد

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
درسته نامزدم خیلی ریسک پذیره ولی خودم نگرانم خیلی که کارا درست پیش میره یا ن میترسم زمان زیادی ببره

همون کارهایی که گفتم رو انجام بده. یتدت باشه راز موفقیت .مشورت گرفتن از اشخاص با تجربه است

بهت درخواست بدم باهام حرف میزنی؟یه چیزی هست‌میخوام‌راهنماییم کنی

آره عزیزم. .اما اگه اشکال نداره شب حرف بزنیم. چون الان باید برم کار  دارم. اما شما تو خصوصی بهم میام بده میام میخونم

مربوط به محاجرته عزیزم 

پس عمله نکنید. خوب تحقیق کنید. مزایا و معایب مهاجرت رو ببینید. کشورهایی که قصد دارین مهاجرت کنید رو اولویت بندی کنید

رشته ی مورد نظرم هر سال براش زحمت میکشم ولی یه اتفاق خیلی بد اتفاق میفته همه چی رو بهم میزنه...سال ا ...

عزیزم من پیشگو نیستم حس ششمی هم نیستم. اما عزیزم انسان ممکنه یه برهه از زندگیش بیشتر بد بیاری بیاره. بابت فوت پدرت واقعا متاسفم روحش شاد باشه. و انشالله خدا به شما صبر بده. و اما در مورد رشته ات اگه دوستش داری. ادامه بده. یادت نره ادم برای رسیدن به موفقت هاش از پستی و بلندیهای زیادی رد میشه. گاهی میوفته اما باید بلند بشه. گاهی شکست میخوره اما اون شکست رو باید پله کنه تا ازش بالا بره.

[QUOTE=150667630]پس عمله نکنید. خوب تحقیق کنید. مزایا و معایب مهاجرت رو ببینید. کشورهایی که قصد داری ...

خوب الاان از چی میترسی؟

عزیزم من پیشگو نیستم حس ششمی هم نیستم. اما عزیزم انسان ممکنه یه برهه از زندگیش بیشتر بد بیاری بیاره. ...

متوجه شدم ازینکه قشنگ حرف زدین خواستم حرف شمارم بشنوم خیلی ممنون  

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋