2777
2789

والا من هرچی بردم بلا استفاده موند چون خودشون همه چی دادن.فقط پوشک ببر با لباسی که میخوای تنش کنی بیاری خونه.ولی برای خودم لباسو لوازم ارایشی بردم که میخوام عکس بگیرم یا ملاقاتم بیان خوب باشم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
والا من هرچی بردم بلا استفاده موند چون خودشون همه چی دادن.فقط پوشک ببر با لباسی که میخوای تنش کنی بی ...

الان کرونا هست فکر نکنم کسی بیاد..پوشک سایز صفر بردی؟یعنی هیچی لازم نمیشه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کرونا هست فکر نکنم کسی بیاد..پوشک سایز صفر بردی؟یعنی هیچی لازم نمیشه؟؟؟

والا برای من لازم نشد موندخ به بیمارستان فک کنم یک بردم.اما همونم استفاده نشد شما محض احتیاط ببر وگرنه همه چی دادن البته پولشو حساب میکنن.اولش که یه ساک برای مادر میدن توش دمپاییو حوله و لیوانو این چیزا هست.پوشک نواریم برای مادر با شورتای مخصوص حالت طوری خودشون میدن یا همسرتو میفرستن میخره همونجا.برای بچه ام که دنیا اومد لباس تنش بود یکی دو دست لباسم ببر اگه خواستی عوض کنی.پوشکم بر پیشت باشه من شیشه شیرو شیر خشکم بردم که اصلا اجازه ندادن استفاده کنم.پارچه یا پتویی که بچه رو بپیچی بیاری خونه.دستمال مرطوبو اینا ببر پیشت باشه ولی بچه رو هم خودشون میبرن پوشک میکنن میارن.میگم بازم مونده به بیمارستان من نمیدونم همه جا اینجوری باشه ولی اکثرا اینجوری.بازم از بقیه پرسو جو کن ببین بیمارستان اونا چجوری بوده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
والا برای من لازم نشد موندخ به بیمارستان فک کنم یک بردم.اما همونم استفاده نشد شما محض احتیاط ببر وگر ...

ممنونم عزیزم.لطف کردی.باید از دکتر خودمم سوال کنم.

من خواهرم سزارین داشته اما اون موقع من دانشجو بودم الان هبچی بهم نمیگه.همه خواهر دارن منم دارم.

بازم تشکر گلم

ممنونم عزیزم.لطف کردی.باید از دکتر خودمم سوال کنم. من خواهرم سزارین داشته اما اون موقع من دانشجو بو ...

عزیزم خب شاید فراموش کرده ناراحت نشو 

انشاله زایمان خوبی داشته باشی