2777
2789
عنوان

میخچه کف پای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 17472 بازدید | 81 پست
دختر منم چند تا میخچه زده بود یه دارویی بود میزدیم بهش فکر کنم اسید سالیسیک. ویه کار دیگه هم میکردیم ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده اسم دارو گفتی بهم 

دکتر عمومی ببرم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درد نداشت این حتی میخوام نگاه کنم میگه نکن مامان دردم میگیره

منم رو انگشت شصت پام بود یهو دراومد خیلیم در میکرد سرکه و جوش شیرین زدم بهش کلا از بین بردش سه تا حالت تیغ مشکی ذومد بیرون ازش برای بچت نمیدونم چطور باشه

تا خدا با من است زمانه با من است .
دختر منم چند تا میخچه زده بود یه دارویی بود میزدیم بهش فکر کنم اسید سالیسیک. ویه کار دیگه هم میکردیم ...

راسی روشو میبریدید خون میومد عفونت نکنه 

بعد دگ برنگشت چون بعضیا میگن میخچه دوباره برمیگرده 

ببین من خودم چسب مخصوص میزدم ولی اثر نمیکرد. یبار همینجا یه نفر روشی رو گفت انجام دادم یک شبه تموم شد. یه گوجه رو نصف کن بذار رو میخچه روش کیسه پلاستیکی بذار و با چسب گوجه رو فیکس کن. بعد اگه تونستی یه جوراب هم روش پا کن. بذار شب باهاش بخوابه. صبح که بیدار بشه خیلی نرم شده و احتمال زیاد خودش جدا میشه. اگه نشد یک شب دیگه تکرار کن. تضمین میکنم که کامل درمیاد

ممنون عزیزم خدا خیرت بده اسم دارو گفتی بهم  دکتر عمومی ببرم ؟

فکر کنم همون عمومی هم ببری خوبه که یه وقت اسم دارو رو اشتباه نگفته باشم. ولی نگران نباش موقع تیغ زدن اصلا درد نداره فقط به خودش بگو روت رو اونور کن. فقط روش رو باید بزنی. همون قدری که برجسته هست خونم نمیاد اگه عمیق بزنی خون میاد

برای من دردناک بود و واقعا اشکمو‌ درمیاورد. چند ماه هر چی با روغن ماساژ دادیم، چسب مخصوص زدیم بهتر نمیشد. اگه هم یکم بهتر میشد باز عود میکرد. ولی خدایی الان چند ماه از روش گوجه میگذره دیگه برنگشته