2777
2789
عنوان

یعنی جنسیت بچم چیه؟

205 بازدید | 21 پست

بچه ها الان ۹هفته تمام هستم علائمم رو میگم ببینم کسی مثل من بوده 

موهای دست وپاهام رشدش خیلی کم شده 

حالت تهوع هم بعضی وقتا دارم 

موقع شستن ظرف ها از بوی غذاهایی ک داخلشون بوده عق میزنم اما کلا استفراغ نمیکنم فقط تهوع 

نسبت ب خوردن چیزهای شیرین وترش هم فرقی باقبلم نکردم مثل قبلم هستم هم چیزهای شور دوست دارم هم شیرین مثلا هم بستنی میخورم هم لیمو و لواشک و سالاد شیرازی و....

حرف ۷ هم توی هردوچشمم هست 

تست جوش شیرینم ته نشین شد 

؟؟؟؟

دوقولویه😁

عزیزم صبر کن ان تی بهت حدس میزنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به علایم توجه نکن برا هر کسی یه جوره

منم مثل تو بودم بچم پسره 

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸

اینا ک میگی چی هست؟...من همینطوری میگم دخمله

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

اصلا به علایم توحه نکن من تجربه بارداری جفتشو دارم که تقریبا مثل هم بودن من سر هردوتاشون تهوع و سوزش معده داشتم تهوع صبحگاهی هم داشتم هم سر دخترم هم پسرم سوزش معده هم همینطور-فقط سر پسرم اشتهام کلا کمتر بود 

جدی منم دلم پسر میخواد  رشد موهاتونم کم شده بود

راستش رشد موهام تغییری نکرد.من همش ویار چیزای ترش و شور میکردم.من که عاشق کیک خامه بودم از کیک خامه متنفر شدم جوری که بوش میومد  سمتم حالم بد میشد...ولی ماه هشت و نهم عاشق بستنی شدم روزی سه تا میخوردم :/

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)