هم طایفه همسرم متلک شنیدم هم همکار هم برخی دوستان .هم اینجا از یک کاربر 😂
من تو تاپیک آخرم به مبحث متلک ها دوباره میپردازم .مقداری هم اشاره کردم تو تاپیک چطور ازدواج کردم (نمیدونم خوندین یا نه)
من به خودم باور دارم .به توانایی هام باور دارم .سبک زندگیم را با قطعیت انتخاب کردم.لباسی که میپوشم را با قطعیت انتخاب کردم و دوست دارم..
برای همین خیلی حرفا که دیگران را دیدم آزار میده برای من ازاردهنده نیست ...
مثلا تو جمع خواهر شوهر و جاریم گفتن "دیر نشه .بچه نمیخوای بیاری" اشاره داشتن که من سنم بالاتر از زمانی هست که اونا بچه دار شدن ...
ولی من جوابم ریلکس بود.گفتم نه سبک زندگیم فرق داره با شما :)
از درون هم به هم نریختم ...
یا بارها بهم گفتن من پول از پدرشوهرم گرفتم .خب وقتی صحت نداره ، من چرا باید ناراحت بشم ؟ اونقدر بگن تا خسته شن .
من از درون با خودم اوکی هستم .بقیه مشکل خودشونه حرص بخورن ...
شدیدا هم معتقدم که ذهنم و انرژیم برای ادمهای یاوه گو نباید صرف بشه ....
متلک های کاربره را براتون میذارم 😆
خب من با این کاربر دعوا کنم ؟ جوابش را بدم؟
وقتی طرف درگیر من شده ، من چرا درگیرش بشم .تمام تاپیکامم خونده ها .اینقدر پیگیره .😂
اینکه اون کاربر تاپیک های من را باور کنه یا نکنه برای من مهم نیست .یه مخاطب هست فقط برای من. که پیگیر هست و زحمت کشیده کامنتهای بلند من تو تمام تاپیک هام را خونده و یه شماره به بازدید تاپیکهام اضافه شده 😃
به من اسیب میرسونه ؟ واقعا نه !
پس چرا ذهنم درگیرش بشه ؟ ذهن ما مهمه .با ارزشه .چیزای خوب باید توش باشه
تو تاپیک خودم منتشر میکنم اسکرین شات هاش را که اسمش را هم سانسور کردم .دوستم دیده بود برام فرستاده .خودم تو تاپیکی که داشت غیبت میکرد نبودم 😂😂😂
میخوام بگم ادمی که پشتت غیبت میکنه ، متلک میگه ، مدام درگیرته ، مشکل خودشه .بذار اذیت شه.شما به زندگیت ادامه بده ...
خواستی هم بعضی حرفا را جواب کوبنده بده و مودبانه (هوش هیجانی .مهارت دوم)