2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395203 بازدید | 1784 پست

سلام و ممنون بابت تاپیک های مفیدتون @بانوآرتمیس  

و همن طور @دختر_گرانبها  عزیز،پیگیر تاپیکاتون هستم

کاش روزی رو ببینیم که تمام بانوان سرزمینمون ارزش وجودی خودشون رو درک کنن❤

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه عریزم تا مدت ها میگفت دیدی مشاورم من چجوری تونستم رام کنم!!البته با عرض معدرت تا مدتی هم ...

البته من تو اون تماس تلفنی به عنوان مشاور شما معرفی شدم از طرف دانشگاه چون همسرت به شدت حساس بود که مشاور اینترنتی داشته باشی .و روی مشاورین نی نی سایتم همان طور که گفتی حساس بود و دوست هم نداره تو بری مشاور و اون بشه محکوم در آن جلسه ...

و البته من مشاور خانواده هم نیستم .و این ریسک اول و آخر من بود😁 بعدها به خودم گفتم چه اشتباهی بود کردم .چون هر کاری که با دروغ پیش بره کار خوبی نیست .و من مشاور دانشگاه و مشاور خانواده نبودم ...ریش سفیدی کردم 😂

تو اون تماس حرف همسرت مبنی بر این بود که دوستش نداری و بیخودی قهر میکنی ....

منم گفتم که بلاخره تو دعواها گاهی شما مقصری گاهی ملکه و نباید بذاری که قهرهاتون طولانی بشه و ملکه هم راه آشتی را باز میکنه ولی شما بازم قهر را ادامه میدی ...

در اون تماس تلفنی نه همسرت محکوم شد نه شما .

همسرت شاکی بود که تو "چشم" بهش نمیگی .نمیخوای زندگی کنی ...گفتم که اتفاقا این بار ملکه خیلی چشم گفته .ولی شما ندیدی ...اون تماس  مکالمه ای که شوهرت بخواد ادعا کنه که تو مقصری اصلا نبود ...من خیلی برای دختران تو نی نی سایت تا حالا حرص خوردم .خیلییی... این اواخر به این نتیجه رسیدم که نمیتونم به همه کمک بدم 😔

یه وویس از استادم این چند وقت پیش شنیدم .میگفتن که هزاران کتاب در مورد اعتماد به نفس عزت نفس .اراده و ... نوشته شده .مردم مرتب کتاب میخرن و میخونن ولی تا فردی وارد میدان عمل نشه ، نمیتونه اعتماد به نفسش را با تئوری هایی که یاد گرفته به دست بیاره .شما باید یه قدم عملی برداری در جهت اعتماد به نفس .بری یه بار جلوی جمع حرف بزنی حتی اگه که صدات لرزید .وارد گود بشی...
الانم در مورد خودسانسوری که داری پیش همسرت همینه .یه قدم باید برداری و حرفت را بزنی ولی مهارت گفتگو را باید بلد بشی و بری تو گود ..
عزیزم ملکه جان خودتم میدونی خیلی حرصم دادی🤪😂 خدایی خیلی حرص خوردم از دستت .چون هر کاری که میگفتم برو بکن یا نمیکردی یا نصفه نیمه میشد😶 ... ولی برات همیشه نگران بودم .یادمه گفتی باردار شدی .نمیدونم چی شد بچه ت ...

بانو ارتمیسم برات نوشتن که دستش میلرزه و داره مینویسه .میدونی چرا ؟ چون ماها یه تجربه هایی داریم سخت و گران .برای همین درک میکنیم ولی نمیتونیم کاری کنیم جز نوشتن ...

خودت باید اراده کنی ...خیلی از مشکلات شما از خودسانسوری و حرف نزدن و صحیح حرف نزدن تو رابطه بوده .مشکلی که خیلی هامون داریم و باید رفعش کنیم . وقتی وارد زندگی ای میشی که به همسرت این حس را میدی " من از همه حقوقم میگذرم تا با تو باشم حتی اگه پول نداری حتی اگه خونه و کار نداری حتی اگه عروسی نمیگیری و ..."

این یعنی همه امتیازها را یکجا دادی به همسری که سنش کمه و بی تجربه است و این همه امتیاز یکجا نمیتونه هضم کنه و ترجمه کنه به محبت و ترجمه میکنه به اینکه تو هیچ کسی را نداری و خانواده تم پشتت نیستن و حتی مشاورین هم حق را به من میدن و ....

شوهرتم ضعف هایی داره .مثل خودت .نمیتونی بکوبی تو سرش .... پس باید رفع بشه .

بانو آرتمیس یه جمله کلیدی گفتن :

اگر همت داری خودت باید بلند بشی و تغییر کنی، عوض بشی، به خودت کمک کنی.

هر وقت گفتی دیگری (حتی همسرت)، بدون باز داری بیراهه میری....

این جملات به این معنی نیست که شوهرت خوبه و تو سراسر بدی
نه !
منظور اینه که اونی که میتونه ارزشهاش را بازیابی کنه تو زندگی مشترک خود توئی
اونی که میخواد احترام کسب کنه خود تویی که باید برای این احترام قدمی برداری
اوونی که میخواد ملکه بشه بقیه ملکه ش نمیکنن خود تو باید ملکه بشی و ‌...
اگه میخوای همسرت بیاد در مدار تو ، لزومی به قهر لزومی به لجبازی لزومی به انتقام گرفتن لزومی به کوبوندنش نیست .تو خودت اگه ارزشهات را به دست بیاری ، خودسانسور نباشی ،استاندارهات را دیکته کنی ،همسرتم نمیتونه بهت دیگه بی احترامی کنه حتی اگه شخص محترمی نباشه !

در مورد مهارت های هوش هیجانی دارم تو تاپیکم مینویسم ...

چطور خودسانسور نباشی .چطور بتونی حرفات را طوری بزنی که جامعه پسندانه باشه و جدال ایجاد نشه و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام و ممنون بابت تاپیک های مفیدتون @بانوآرتمیس     و همن طور @دختر_گرانبها &nb ...

خوشحالم مفید بوده 😍😍😍

و ای کاش همین طور که میگین بشه .همخ دختران این سرزمین ارزشهاشون را بفهمن 🙏🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام روزتون بخیر راستش همیشه نوشتیم ک ما خوب باشیم ما همیشه تازگی داشته باشیم. ما همیشه...  ه ...

عزیزم یک سوال .

گفتی خودخوری میکنی ...

آیا حست را تا حالا بهش گفتی ؟

سلام خانوما لطف میکنید فیلمهای خوبوجذابی روکه دیدین معرفی کنید دو زن رو که طناز جان گفتن دانلودکرد ...

بله منم پیگیر فیلم هایی که در مورد زنان باشه هستم

فعلا چیزی پیدا نکردم

اگر کسی فیلم خوب چه ایرانی و چه خارجی درباره زنان قوی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل

سلام

من میدونم چجوری باید از میزان صمیمیتم کم کنم

فقط این وسط مشکلی که دارم اینه که به محض اینکه طرف مقابل که قبلا بهم بی حرمتی کرده بود.باهام خوب بشه و یه کوچولو محبت کنه من پاک همه چی یادم میره

ینی اتگار نه انگار تا همین چندوقت قبلش ازش،کینه داشتم و ناراحت بودم

واینکه خیلی دلرحمم.چکار کنم؟

خیلی ضربه خوردم تمام عمرم بخاطر این مدلی که دارم

یجورم حس عڎاب وجدان بهم دست میده

که نکنه فلانی به محبت و توجه من احتیاج داره و من دارم با بیمحلی  بهش اسیب میزنم و ازش دریغ میکنم

و میگم این دنیا مثل بوم رنگه.هرکار کنم به خودم برمیگرده.

با این حسا و افکار چکار کنم

ازونطرفم کافیه طرف بهم بدی کنه یا بی محلی کلی ناراحت میشم و دلم میشکنه.خودم سرزنش میکنم چرا انقدرباهاش صمیمی شدی و رو دادی که الان لهت کنه

واین چرخه معیوب ادامه پیدا میکنه ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

خانما سلام 

بانو آرتمیس عزیز خدا قوت ...

دوستان دارم کتاب صوتی ۷ عادت مرومان موثر رو گوش میدم ... البته به خاطر صدای بد راوی کمی اذیت میشم اما فعلا نمبتونم کتاب دست رگیرم و چاره ای نیست ...

یک جایی از کتاب حرف جالبی میزنه که یاد اینجا افتادم ... میگه که روابط درونی مقدم بر روابط عمومی هستند .. تا روابط درونی درست نشند رابطه ی شما با اطرافیانتون قابل اصلاح نیست !

کتاب ۴۸ قانون قدرت رو که دوستی اینجا گفتند هم گوش دادم ... اگر چه بعضی از مواردش دور از اخلاقه اما بازم به قول دوستمون برای اینکه سرمون نیاد خوبه گوش کنیم ..

چند تا قانونی که پسندیدم و بانو و دوستان هم گفتند :

۱به شیوه ی خودتون اشرافی رفتار کنید 

۲هرگز مقاصد و اهدافتون رو رو نکنید 

۳لازم نیست دیگران بدونن چه سختیهایی برای رسیدن به هدفتون کشیدین .... در واقع راه رو افشا نکنین 

این روزها بیشتر به عمل کردن فکر میکنم ... دارم برنامه ریزی میکنم و حالم خیلی بهتره ... از یک جایی باید شروع کرد 

موفق باشید 

این نیز بگذرد🌱

و یه پیشنهاد .. اگر صدای خوبی دارید و وقت کافی ... یه کار خوب اینه که کتابهای مفید رو روایت کنید و با صدای خودتون به اشتراک بگذارین .... امثال ما مشکل گر دن دارها دعاتون میکنیم  

این نیز بگذرد🌱

البته من تو اون تماس تلفنی به عنوان مشاور شما معرفی شدم از طرف دانشگاه چون همسرت به شدت حساس بود که ...

سلام 

مطالبتون بسیاراموزنده هستن 

تاپیکاتون روهم خوندم واقعا مفید وسازنده ان 

حسی که ازشما گرفتم یک خانم رشد یافته ومستقل وقوی وقابل احترام ودرعین حال متواضع وخونگرم هست 

عزیزم یک سوال . گفتی خودخوری میکنی ... آیا حست را تا حالا بهش گفتی ؟

بله. خیلی سعی میکنم بی تفاوت باشم و هر چی دلم میخواد ازش رو یهو نگم امااا...بعد یه مدت ک میبینم تا کی تا چه وقت.... اعصابم میریزه بهم. تو پست قبلیم بهتون گفتم چند شب پیش بی پرده حرف زدم و گفتم من خیلی غصه میخورم. و اونم ناراحت شد...

و جدا از این بیشتر خود خوری هام برای این تایید خواستن بعد همه ی حرفاشه.دلم میگیره میبینمش اينطوري.چون اینجوری اصن یه مرد محکم نمیتونه باشه برام.بیشتر راها رو رفتم... 

نمیدونم از چه راهی وارد شم...

حتما یه راه کلیدی هست اما نمیدونم چیه....

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟
سلام خانوما لطف میکنید فیلمهای خوبوجذابی روکه دیدین معرفی کنید دو زن رو که طناز جان گفتن دانلودکرد ...

من این مدت سرگرم تماشای فیلم شهرزاد بودم. دو روز پیش تموم شد. البته بیشتر با تمرکز روی رفتارها و گفتارهای شخصیت اول فیلم: شهرزاد

شهرزاد زنی هست که طی دهه ی ۳۰ درگیر پروسه ی طلاق میشه. دقیقا زمانی که طلاق یه امر سنگین و غیر قابل پذیرش توی جامعه محسوب میشده. ولی متانت رفتاری، صبر، خود کنترلی و پذیرش شخصیت شهرزاد به قدری زیاده که منو شگفت زده کرد. شهرزاد با کسی درد دل نمی کرد. اصلا از سرنوشت و اتفاق هایی که براش افتاده بود گله و شکایت نمی کرد. یه انتخابی کرده بود و پاش وایساده بود. انتخاب کرده بود جون فرهادو نجات بده. اما هیچ وقت نه منتشو سر فرهاد گذاشت و نه انتظار و توقعی ازش داشت. در حقیقت عشق واقعی رو به نمایش گذاشت. شهرزاد معمولا اشک هاشو توی تنهاییش می ریخت. زیاد بی قراری و بی تابی نمی کرد. به نظرم این فیلم ارزششو داره که به عنوان یه منبع رشد بارها و بارها دیده بشه.

ببخشید میدونم نشغله دارین اما میشه بگین من چجور خودمو عوض کنم؟؟؟ ایا باید برای صلاح زندگیم اونجور ب ...

ملکه جان حیفه اسم طلاق رو به زبون میارید مگه شوخیه ؟مگه الکیه؟ فکر کردی بعدش اروم میشی؟ فک کردی ضربه نمیخوری؟ افسرده نمیشی؟ خودتو با بقیه مقایسه نمیکنی؟ سرزنش نمیشنوی اونم از خونواده خودت ؟! فک کردی حسرت نمیخوری؟ زندگی اینجکرا هم که فکر میکنی مسخره بازی نیست اگه خانوم طناز تشویق شد بخاطر تصمیمش چون ایشون مطمعنه زندگیش جهنمه مطمعنه زندگیش روبه راه نمیشه . اگه منم بودم شوهرم اینجور بی احترامی به پدرم میکرد محال ممکن بود برم سر این زندگی هرچیم که به سرم بیاد . ولی شما بجنگ یه مدت چشم بگو مثل من حرصم میخوری بخور ولی به روت نیار بیخیال نشون بده و فقط چشم بگو بسازش برقص محبت کن بهترین غذا ها با بهترین سفره ارایی هر شب بدون چشم داشت بوسش کن برا خودت مرطوب کننده میزنی برا شوهرتم بزن دستاشو ماساژ بده از خونوادش هیییییچ نگو هر کاری میگه بکن اینا همه برا یه مدت خیلی کوتاهه تحمل کن میاد تو جبهه ی تو مطمعن باش . اینارو خانوم رویا بهم مشورت داد زندگیه من جهنم صد درصد بود الان تقریبا داره بهشت میشه ۹۰ درصد تغییر دیدم کم نیست . بانو ارتمیس و دختر گرانبها هم کم راهنماییای مفید سازنده نمیکنن استفاده کن . البته میدونم این خصلت شما که از خودتون اراده ندارید که بین دو راهی قرار میگیرید بسنجید ببینم کدوم راه درسسته و برید و حتما باید یکی پله پله ثانیه به ثانیه باید بهتون راهنمایی و مشورت بده عین منه . من خودمم سرگردانم و بین هزار راه و به کمک این عزیزان بشدت نیاز دارم ولی برا همه ی دوستانم ارزوی موفقیت میکنم